Συγκλονίζει μαρτυρία γυναίκας για κακοποιητικό πρώην σύζυγο -«Με είχε δεμένη στο κρεβάτι με χειροπέδες επί 3 μέρες» - iefimerida.gr

Συγκλονίζει μαρτυρία γυναίκας για κακοποιητικό πρώην σύζυγο -«Με είχε δεμένη στο κρεβάτι με χειροπέδες επί 3 μέρες»

κακοποίηση, μοντέλο, ξυλοδαρμός
Φωτογραφία αρχείου: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε μία γυναίκα στα χέρια του πρώην συζύγου της. Μάλιστα, για να γλιτώσει από την κακοποιητική συμπεριφορά του, αναγκάστηκε να φύγει εκτός Ελλάδος.

Η γυναίκα περιέγραψε στο Mega τα βασανιστήρια που υπέστη από τον πρώην σύζυγό της, υποστηρίζοντας ότι όλα ξεκίνησαν όταν έμεινε έγκυος.

«Στην αρχή δεν υπήρχε πρόβλημα. Ήταν πολύ ήρεμος, είχε κάποιες εκρήξεις θυμού προς άλλους. Μέχρι που μάθαμε ότι είμαι έγκυος και δεν μπορούσα να ρίξω το παιδί», είπε αρχικά και συνέχισε:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Τότε ξεκίνησε η βία, όχι γιατί ήμουν έγκυος, το επιδίωξε όπως μου είπε. Στην αρχή ξεκίνησε με χαστούκια, παράφορη ζήλεια, δεν με άφηνε να φορέσω στενό παντελόνι, νόμιζε ότι ήθελα να βρω κάτι άλλο στη ζωή μου».

Την είχε κλειδώσει στο σπίτι και την είχε δέσει με χειροπέδες στο κρεβάτι για τρεις μέρες

Συνεχίζοντας, η γυναίκα υποστήριξε ότι ο πρώην σύζυγός της ζητούσε συγγνώμη μετά από κάθε βίαιη συμπεριφορά του και έλεγε πώς θα αλλάξει, κάτι που δεν γινόταν ποτέ. Μάλιστα, μία φορά την κλείδωσε στο σπίτι και την είχε δέσει στο κρεβάτι με χειροπέδες για τρεις μέρες.

Ο πρώην σύζυγός της ζητούσε συγγνώμη κι έλεγε πως θα αλλάξει, όμως η βιαιότητα συνεχιζόταν, με αποκορύφωμα να την κλειδώσει με χειροπέδες στο κρεβάτι για τρεις μέρες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Πήγα κάποια στιγμή στην αστυνομία να ρωτήσω τι κάνει μία γυναίκα όταν την χτυπάει ο σύντροφός της. Μου είπαν ότι πρέπει να τον πιάσουν επ' αυτοφώρω για να συμβεί κάτι», είπε η γυναίκα.

Έτσι, πήρε την απόφαση να πάρει το παιδί της και να φύγει από τη χώρα, προκειμένου να γλιτώσει από τη μανία του πρώην συζύγου της. Δεν προχώρησε σε κάποια καταγγελία, εκφράζοντας την επιθυμία κάποια άλλη γυναίκα που έχει περάσει δύσκολα στα χέρια του πρώην συζύγου της να βρει τη δύναμη να τον καταγγείλει για να καταλήξει στη φυλακή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ