Μάγδα Φύσσα: «Οι δολοφόνοι έξω, οι αλληλέγγυοι μέσα» –Έντονη αντίδραση στην αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου - iefimerida.gr

Μάγδα Φύσσα: «Οι δολοφόνοι έξω, οι αλληλέγγυοι μέσα» –Έντονη αντίδραση στην αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου

Μάγδα Φύσσα Βουλευτικές εκλογές 2019
Η μητέρα του Παύλου Φύσσα, Μάγδα / Φωτογραφία αρχείου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την έντονη αντίθεσή της εξέφρασε η Μάγδα Φύσσα, μητέρα του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα, μετά την αποφυλάκιση του Νίκου Μιχαλολιάκου, ιδρυτή και πρώην ηγέτη της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος αποφυλακίστηκε με απόφαση του δικαστικού συμβουλίου Λαμίας, το οποίο έκανε δεκτό το αίτημά του για αποφυλάκιση, επικαλούμενος σοβαρούς λόγους υγείας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αποφυλάκιση συνοδεύεται από κατ’ οίκον περιορισμό και επιβολή περιοριστικών όρων.

Μάγδα Φύσσα: Είμαι πολύ οργισμένη

Σε δηλώσεις της στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, η Μάγδα Φύσσα εμφανίστηκε βαθιά αγανακτισμένη, αμφισβητώντας ευθέως το αίσθημα δικαιοσύνης.

«Μάλιστα. Ξέρεις πόσα μου έρχονται στο μυαλό μου, δεν μπορώ να τα ξεστομίσω; Αυτή είναι η δικαιοσύνη. Αυτή, αυτή, που υποτίθεται ότι παλεύει για το δίκαιο. Αυτό το πράγμα. Οι φασίστες έξω, οι αλληλέγγυοι μέσα. Οι δολοφόνοι έξω και οι αλληλέγγυοι μέσα. Τι άλλο να πω; Δεν… δεν… είμαι πάρα πολύ οργισμένη» είπε η κα Φύσσα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου έρχεται ενώ συνεχίζεται σε δεύτερο βαθμό η δίκη της Χρυσής Αυγής ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ