Τραγωδία στη Λέσβο: Νεκροί σε τροχαίο ένας 18χρονος και ένας 16χρονος - iefimerida.gr

Τραγωδία στη Λέσβο: Νεκροί σε τροχαίο ένας 18χρονος και ένας 16χρονος

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
Ασθενοφόρο / Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI / ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άλλη μια τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο, καθώς δύο νέα παιδιά, ηλικίας 18 και 16 ετών, σκοτώθηκαν σε τροχαίο στη Λέσβο.

Το δυστύχημα έγινε το απόγευμα της Δευτέρας στη διασταύρωση του δρόμου της Παναγιούδας προς τον περιφερειακό της Μόριας.

Σύμφωνα με τα «ΝΕΑ της Λέσβου», οι δύο νεαροί επέβαιναν σε μηχανή και κινούνταν με κατεύθυνση από τον Αφάλωνα προς τη Μυτιλήνη. Κάτω από άγνωστες συνθήκες, ο οδηγός της μηχανής έχασε τον έλεγχό της και προσέκρουσε σε κολόνα της ΔΕΗ. Και οι δύο φέρονται να σκοτώθηκαν ακαριαία.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Τροχαίας Μυτιλήνης, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική.

Η Τροχαία Μυτιλήνης έχει αναλάβει την προανάκριση για τα ακριβή αίτια της τραγωδίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λέσβος τροχαίο δυστύχημα νεκροί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ