Λάρισα: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της 18χρονης που πέθανε μετά τις δύο ανακοπές σε γυμναστήριο - iefimerida.gr

Λάρισα: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της 18χρονης που πέθανε μετά τις δύο ανακοπές σε γυμναστήριο

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της 18χρονης
Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της 18χρονης στην Λάρισα/onlarissa
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κλίμα οδύνης στον αποχαιρετισμό της 18χρονης Ελένης Παπαδημητρίου στη Λάρισα που έφυγε τόσο πρόωρα και αναπάντεχα από τη ζωή.

Πλήθος συγγενών και φίλων βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στη Γιάννουλη για το τελευταίο αντίο στην άτυχη κοπέλα που έχασε χθες το πρωί τη μάχη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χειρουργήθηκε στο κεφάλι η 18χρονη στη Λάρισα που έχασε τη μάχη

Η 18χρονη νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας. Είχε χειρουργηθεί στο κεφάλι, καθώς υπέστη εγκεφαλικό ανεύρυσμα, όμως έχοντας εγκεφαλική αιμορραγία, δεν τα κατάφερε και δυστυχώς χθες το πρωί έφυγε από την ζωή. Είχε καταρρεύσει την ώρα που βρισκόταν στο γυμναστήριο, ύστερα από δύο ανακοπές που υπέστη.

Τραγικές φιγούρες στην κηδεία της οι δικοί της άνθρωποι, οι γονείς της Κωνσταντίνος και Δήμητρα και ο αδελφός της Νίκος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ