Λάρισα: Αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε ηλικιωμένο άνδρα -Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο - iefimerida.gr

Λάρισα: Αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε ηλικιωμένο άνδρα -Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

εκαβ περιπολικο
Φωτογραφία: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τροχαίο ατύχημα με παράσυρση πεζού σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στη συμβολή των οδών Ηπείρου και Υψηλάντου στη Λάρισα.

Όπως αναφέρει το οnlarissa.gr, ΙΧ αυτοκίνητο παρέσυρε έναν ηλικιωμένο κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να χρειαστεί να δεχθεί τις πρώτες βοήθειες από την μηχανή του ΕΚΑΒ με τον διασώστη που έσπευσε στο σημείο.

Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας

Ο ηλικιωμένος στη συνέχεια χρειάστηκε να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Η Τροχαία διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες του τροχαίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λάρισα ΠΑΡΑΣΥΡΣΗ ΠΕΖΟΥ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ