Αποκλειστικό: Οι επιστολές του αγνώστου Α.Π. που «έκαψαν» το κύκλωμα με τις πλαστές ταυτότητες - iefimerida.gr

Αποκλειστικό: Οι επιστολές του αγνώστου Α.Π. που «έκαψαν» το κύκλωμα με τις πλαστές ταυτότητες

Ελληνική Αστυνομία
Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΚΑΤΙΑ ΝΙΑΚΑΡΗ

Στη δημοσιότητα φέρνει το iefimerida τις τρεις επιστολές-καταγγελίες από άγνωστο, ο οποίος έδωσε σημαντικότατα στοιχεία για τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης με τις παράνομες ελληνοποιήσεις, στην οποία εμπλέκονται αστυνομικοί.

Θυμίζουμε ότι το εν λόγω κύκλωμα πωλούσε -έναντι μεγάλων χρηματικών ποσών- ταυτότητες, διαβατήρια, ακόμα και διπλώματα οδήγησης, κυρίως σε Αλβανούς με ποινικό παρελθόν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρόκειται για τον άγνωστο που υπέγραφε ως  Α.Π.

Στις 25 Φεβρουαρίου 2021, έστειλε τον πρώτο φάκελο με την επιστολή- καταγγελία με παραλήπτη την έδρα των Εσωτερικών Υποθέσεων, στην Κηφισίας.

«Επειδή πρόσφατα έμαθα από φίλους ότι επιτέλους ασχοληθήκατε με τον Ασπρόπυργο, θέλω να σας πω και εγώ πέντε πράγματα παραπάνω που πρέπει να ψάξετε.

Εδώ και 10 χρόνια μία συμμορία με μπλεγμένους μέσα αστυνομικούς, δημοσίους υπαλλήλους, αλλά κυρίως γνωστούς και άγνωστους του κοινού ποινικού δικαίου λυμαίνονται τον τόπο, βγάζοντας με διάφορα κόλπα ταυτότητες και διαβατήρια, σε συνεργασία με βρώμικους της Ασφάλειας σε διάφορα τμήματα της Αθήνας , αλλά και στην επαρχία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ταρίφα για κάθε ταυτότητα ή διαβατήριο πάει από 30 μέχρι 35 χιλιάρικα.
Οι πελάτες είναι κυρίως Αλβανοί και Ρώσοι ποινικοί, που έχουν εντάλματα για ναρκωτικά και π***ς. Άλλοι που έχουν πάρει ταυτότητες είναι τριτοδεύτεροι που δουλεύουν σε νυχτερινά μαγαζιά, μπροστινοί σε εταιρείες με τσιγάρα, βενζινάδικα και αλλού, στριπτιτζούδες. Το καλύτερο όμως είναι και οι ταυτότητες που βγάζουν σε μπροστινούς σε ριχτάδικα μεγάλων επιχειρήσεων, θυγατρικές τους εταιρείες, ΙΚΕ, που όταν φαλιρίσουν , άντε να βρεις άνθρωπο για τα χρέη τους.
Όλοι αυτοί πλησιάζουν την ομάδα για να αγοράσουν γνήσια χαρτιά με «καθαρό όνομα» για να κινούνται ελεύθερα ή για να φύγουν στο εξωτερικό».

Στη συνέχεια της επιστολής αναφερόταν συγκεκριμένα στον Αρχηγό, τους υπαρχηγούς και στους αστυνομικούς που συμμετείχαν.

«Αρχηγός τους είναι ο Π.Σ., γιος του Χ., περίπου 60 χρονών με τηλέφωνα …., …., ο οποίος κανονίζει τις επαφές με τους «πελάτες» και μοιράζει τα λεφτά που παίρνει από αυτούς, στα μέλη της ομάδας.

Υπαρχηγοί είναι ο Δ.Ε. του Χ. Και αυτός περίπου στα 60. Χρησιμοποιεί το …. Και ο γιος της γυναίκας του Ε., ο Κ. ο Κ., με πατρώνυμο Κ. Αυτός είναι γύρω στα 24 ετών και έχει το τηλέφωνο ….

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην ομάδα είναι και ο Τ.Κ. με τηλέφωνο …. Αυτός πολλές φορές κάνει τον μάρτυρα σε ταυτότητες με το αζημίωτο.

Από αστυνόμους έχουν στην ομάδα τους την Σ.Σ., Ταυτοτητού στην Ασφάλεια του Ασπροπύργου με τηλέφωνο …. Και τον Γ.Κ., Ταυτοτητά στον Βύρωνα με τηλέφωνο….

Στην ομάδα του Μ. υπάρχουν και άλλοι συνεργάτες με διάφορους ρόλους (πολίτες, αστυνόμοι, δημόσιοι υπάλληλοι και άλλοι)τους οποίους θα αποκαλύψω στο μέλλον.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η δουλειά έχει ως εξής. Ο «πελάτης» αρχικά συνήθως μιλάει με τον Μ. για το τι θέλει ταυτότητα, διαβατήριο ή και δίπλωμα οδήγησης και συμφωνούν για την τιμή. Αρχικά δίνει μια προκαταβολή και τα υπόλοιπα λεφτά στο τέλος αφού πάρει τα χαρτιά.

Ο Ε. με τον Κ. κάνουν τη λάτζα. Εντοπίζουν τις οικογένειες που θα εντάξουν τον αλλοδαπό ως «νέο μέλος» στην ιστοσελίδα Ιντερνετ του Υπουργείου Εσωτερικών ή Εξωτερικών, ή μπαίνουν μάρτυρες στις ταυτότητες ή μεταφέρουν τους αλλοδαπούς στα τμήματα κ.α.

Η ομάδα έχει ανθρώπους που εργάζονται σε Δήμους. Αυτοί καταχωρούν τους «πελάτες» στα Δηματολόγια, δίνοντας τους τα «νέα τους στοιχεία».

Μετά ο Μ. ή κάποιος δικός του πηγαίνει με τον «πελάτη» και τον μάρτυρα στην Ασφάλεια που τους περιμένει ο ταυτοτητάς την μέρα και την ώρα που έχουν συνεννοηθεί.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάποια από τα τμήματα Ασφαλείας που χρησιμοποιεί η ομάδα είναι ο Ασπρόπυργος, το Μενίδι, η Ακρόπολη, η Ομόνοια, ο Βύρωνας, το Δίστομο στη Βοιωτία.

Στη συνέχεια ανάλογα με τη συμφωνία πηγαίνουν στον διαβατηριά που υπηρετεί σε κάποιο γραφείο διαβατηρίων και βγάζουν το διαβατήριο.

Έχουν ακόμα και δικούς τους ανθρώπους σε σχολές οδήγησης και υπαλλήλους σε υπουργεία Συγκοινωνιών και βγάζουν και διπλώματα οδήγησης.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα σε κάποιες ταυτότητες βάζουν ψεύτικους μάρτυρες, δηλαδή άγνωστους ανθρώπους που δεν έχουν παρουσιασθεί ποτέ μπροστά τους, με σκοπό να γλιτώσουν έναν ακόμη ενδιάμεσο, ο οποίος σε άλλη περίπτωση θα έπρεπε να πληρωθεί αλλά και για τον λόγο ότι, όταν βρεθεί η απατεωνιά και καλέσουν τον άγνωστο για κατάθεση δεν θα έχει ιδέα πώς έμπλεξε και έτσι δυσκολεύουν την αστυνομία να τους βρει.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Α.Π.

Δεν δίνω τα στοιχεία μου για ευνόητους λόγους».

Στις 16 Απριλίου 2021, σχεδόν 2 μήνες μετά δηλαδή, φτάνει στους «Αδιάφθορους» και νέος φάκελος με επιστολή- καταγγελία, το οποίο υπέγραφε και πάλι ο Α.Π.

«Για να συνεχίσετε την έρευνα σας για το κύκλωμα με τις ταυτότητες θα σας πω αρκετά πράγματα που και εγώ δεν τα ήξερα και τα έμαθα πρόσφατα.

Καταρχάς τα ξαδερφάκια… Μ. και Ε. τα έχουν σπάσει μεταξύ τους εδώ και πολύ καιρό και ο καθένας κάνει τις δουλειές του , σα να έχουν δύο μαγαζιά.

Να ξέρετε ότι όλοι αυτοί που σας γράφω εδώ πέρα είναι λιγούρια. Ο Μ. μια φορά στο Παγκράτι προτίμησε να πιαστεί στο αυτόφωρο και να πάει Εισαγγελέα για να γλιτώσει τα τρία χιλιάρικα του διαβατηριά. Από τότε όλοι τους προσέχουν να μην πέσουν σε κανέναν αστυνομικό που δεν είναι δικός τους και δεν τα παίρνει και πιαστούν και χαλάσουν το όνομα τους στην πιάτσα. Γι αυτό δεν μπαίνουν πια μέσα στο τμήμα οι ίδιοι αλλά περιμένουν απ΄έξω και μέσα πάει ο μάρτυρας με τον «πελάτη».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Μ. εάν τον ψάξετε παλιά έκανε μαστροπίες. Γι αυτό βγάζει ταυτότητες κυρίως σε γυναίκες. Έχει βγάλει ταυτότητες σε πολλά μέρη , αλλά τις πιο πολλές τις έχει βγάλει στην Κρήτη, αυτός έβγαζε ταυτότητες και στον Ασπρόπυργο που μένει και γνωρίζει όλους τους αστυνόμους στην Ασφάλεια. Μάλιστα ο διοικητής ο Μ. είναι φιλαράκι του».

Μάλιστα αναφερόμενος στον διοικητή του τμήματος ασφαλειας Ασπροπύργου, υποστήριξε ότι όταν οι «Αδιάφθοροι» πήγαν στον Ασπρόπυργο, εκείνος ειδοποίησε μέσω viber, διάφορα άτομα, μεταξύ των οποίων και αστυνομικούς.

«Ο Ε. απ' την άλλη έχει κόψει απ' όλους περίπου τα τελευταία 3 χρόνια. Αυτός είχε κάποιους κολλητούς στο ληξιαρχείο του Δήμου Αλεξάνδρειας Ημαθίας και έτσι έβρισκε από το δηματολόγιο μερίδες παλιννοστούντων και τις πούλαγε για 3.000 ευρώ. Όμως μετά κατάλαβε ότι η δουλειά έχει πολλά λεφτά και ότι αυτός έπαιρνε ψίχουλα και ξεκίνησε να κάνει όλη τη δουλειά μόνος του με τον Κ. αντί να πουλάει μόνο τις μερίδες.

Για όσες ταυτότητες είχατε κάνει δικογραφία πιο παλιά και είχαν μερίδα από την Αλεξάνδρεια, τις μερίδες τις είχε πουλήσει ο Ε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φυσικά υπάρχουν και άλλες που δεν τις βρήκατε. Ο ίδιος έχει ακόμα τις άκρες του στον δήμο Αλεξάνδρειας αλλά και σε άλλους δήμους, όπως στα μέρη του στο Μενίδι».

Ως «μεγαλύτερο πρόβλημα» χαρακτήριζε ο άγνωστος, τους υπαλλήλους στους Δήμους, οι οποίοι όπως χαρακτηριστικά ανέφερε,

«Μέσα σε μία ώρα έχουν ανοίξει μερίδες σε όποιον θες και κάνουν ότι άλλο θες, όπως εικονικούς γάμους, καρφώνουν ανύπαρκτα παιδιά σε μερίδες και άλλα.
Για αυτό παίρνουν καλό μεροκάματο. Μετά είναι εύκολο να βγάλουν οι άλλοι την ταυτότητα αφού οι αστυνομικοί όταν κάνουν έλεγχο, τα στοιχεία είναι περασμένα κανονικά στα πιστοποιητικά και δεν φαίνεται τίποτα παράνομο. Φυσικά και ο κάθε αστυνόμος που εμπλέκεται ξέρει τι γίνεται και παίρνει τα ποσοστά του, αλλά πιστεύει ότι και να προκύψει το οτιδήποτε και να ακυρωθεί η ταυτότητα θα τη βγάλει καθαρή γιατί ο ταυτοτητάς φαίνεται ότι έκανε κανονικά τη δουλειά του και το ρίξει στην κοροϊδία, ότι τάχα δεν κατάλαβε και τέτοια. Ψέματα. Υπάρχουν αστείες περιπτώσεις που Αλβανοί 30 και 35 χρονών πηγαίνουν και βγάζουν πρώτη φορά ταυτότητα και έχουν για μάρτυρα μαζί τους τον «πατέρα» τους που είναι γύφτος. Μιλάμε για γελοία πράγματα και άμα δείτε τα πρόσωπα θα καταλάβετε ότι ο αστυνόμος που έβγαλε τέτοια ταυτότητα τα πήρε σίγουρα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Ε. έχει και δικούς του αστυνόμους που συνεργάζεται. Για κάθε έρευνα ή πληκτρολόγηση στα συστήματα σας που κάνουν για λογαριασμό το τους δίνει ένα κατοστάρικο. Και για να φτιάξουν υπεύθυνες δηλώσεις με σφραγίδες σε ότι στοιχεία θέλει ο Ε. παίρνουν πενηντάρικο».

Τελευταία ταυτότητα που έβγαλε ο Ε. ήταν την προηγούμενη εβδομάδα, στη Γλυφάδα. Πήγαν εκεί αυτός, ο Κ. και κανά δύο ακόμα την Παρασκευή το μεσημέρι κατά τις δυόμισι που είχαν φύγει όλοι και βγάλανε ταυτότητα σε μία γυναίκα γύρω στα 50, Ρωσίδα με ξανθά κοντά μαλλιά. Η ταυτότητα πήγε 25 χιλιάρικα. Ο ταυτοτητάς της Γλυφάδας πήρε τα 10. Μάρτυρας ήταν ένας Καζακστανός απ’το Μενίδι ο Σ. Λένε ότι θα της βγάλει βγάλουν και διαβατήρια. Γι αυτό ο διαβατηριάς θα πάρει ένα πεντοχίλιαρο. Την άκρη με τον Αστυφύλακα στην Γλυφάδα την έχει ο κουμπάρος του Ε. και απ’ότι έμαθα είπαν ότι θα βγάλουν και άλλη ταυτότητα τον Μάιο πάλι εκεί και θα συνεργαστούν όλοι μαζί. Να έχετε το νου σας….

Ακόμα αυτή η Ρωσίδα έχει μία κόρη που της έβγαλαν και αυτηνής ταυτότητα το Νοέμβρη του 2020 στην Ομόνοια. Εκεί κι αν έχουν βγάλει ταυτότητες… Αυτή μάλλον είναι γκόμενα του Π. που έχει εταιρεία με τον Κ. Το επίθετο Π. μην το δένετε, γιατί από όσο ξέρω και αυτός κυκλοφορεί με τέτοια ταυτότητα, ενώ κανονικά ούτε αυτός είναι Έλληνας.

Ο ταυτοτητάς της Ομόνοιας ο Λ. όνομα και πράμα, είναι και αυτός στο κόλπο και τους έχει βγάλει πάρα πολλές ταυτότητες. Κάπου το Νοέμβρη του 2018 ο Ε. με τον Κ. είχαν βγάλει εκεί ταυτότητα σε μία «Γιούλια» με ρώσικα στοιχεία που ήταν παντρεμένη με έναν Τούρκο με πολλά λεφτά και η ταυτότητα πήγε 40 χιλιάρικα. Ο Τούρκος είχε στοιχηματικές εταιρείες στα κατεχόμενα στην Κύπρο και άλλους και έφαγε πολλά λεφτά και λένε ότι κρύβεται γιατί τον κυνηγάνε οι Τούρκοι».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση την οποία ανέφερε όπου μία μόνο ταυτότητα κόστισε 150 χιλιάδες ευρώ.

«Ακόμα υπάρχει και άλλος ένας που ασχολείται με ταυτότητες και λέγεται Τ. Β., είναι περίπου 60 χρονών με καταγωγή από το Καζακστάν. Αυτός κάνει χοντρές δουλείες με πολλά λεφτά. Συνεργάζεται με τον Ε., αγοράζει δηλαδή από αυτόν μερίδες για τις ταυτότητες που βγάζει. Για να καταλάβετε για πόσα λεφτά μιλάμε, όπως έμαθα πρόσφατα, αρχές του έτους στο Δίστομο, ο Ε. πούλησε μία μερίδα στον Τ. για να βγει μία ταυτότητα σε έναν Ρώσο. Η ταυτότητα γράφει όνομα «Κουνίλωβ» και πήγε 150 χιλιάρικά. Μετά με την ταυτότητα ανοίξανε και εταιρεία. Εννοείται βέβαια ότι αστυνόμοι και ληξιαρχεία τα πήραν χοντρά».
Α.Π.»

Στις 12 Ιουλίου επανέρχεται ο άγνωστος Α.Π.

Αυτή τη φορά στο εξωτερικό του φακέλου που υπήρχε η επιστολή- καταγγελία αναγραφόταν πέρα από τη διεύθυνση των Εσωτερικών Υποθέσεων και το όνομα «Γεώργιος Παπαδόπουλος».

«Έχω κάποιες νέες πληροφορίες..

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως σας έχω πει ο Τ. βγάζει ταυτότητες στο Δίστομο μαζί με Ε.

Πριν λίγες ημέρες έσκασε μία ταυτότητα στο Δίστομο με όνομα Χασενοβ και έγινε πανηγύρι, γιατί μία εβδομάδα νωρίτερα πήγε ο Αλβανός που είχε πάρει την ταυτότητα από το Παγκράτι ως Χασενοβ για να βγάλει νέα, αλλά το Μενίδι δεν πληρώθηκε και τον τσίμπησαν. Όμως πριν ακυρωθεί η ταυτότητα, τα στοιχεία πουλήθηκαν σε άλλον Αλβανό και αυτός πήγε Δίστομο να βγάλει ταυτότητα. Μετά από αυτό ο Τ. φοβήθηκε μήπως τον βρουν και μαζεύτηκε και ο Ε. έμαθε ότι έγινε από αστυνομικό του Μενιδίου. Μάλιστα ο πρώτος Αλβανός πριν τον πιάσουν στο Μενίδι πήγε στον Τ. και του ζήτησε να μεσολαβήσει για να βγάλει τη νέα ταυτότητα, αφού αυτός του είχε βγάλει και την πρώτη ταυτότητα. Αυτός αρνήθηκε και του είπε ότι σταμάτησε να ασχολείται από το 2018, γιατί, όπως έλεγαν με τον Μ., περισσότερα έδωσαν σε δικαστήρια παρά έβγαλαν. Ο Μ. που και αυτός έβγαζε παλιά ταυτότητες με τον Τ., Ε., Μ., και λοιπούς, το 2018 του έκανε πέσιμο η ασφάλεια σπίτι του και του πήρε πολλά χαρτιά και φοβήθηκε και αυτός και μετά έκοψε… Το μεγαλύτερο λαμόγιο είναι ο Κ. ο Π., παλιός διοικητής της Αγίας Παρασκευής και πρόσφατα συνταξιούχος. Αυτός είχε τις επαφές με τον Τ. και το Μ. Έτσι ο Κ. πλησίασε τον ταυτότητα της Αγίας Παρασκευής τον Ο, και τον Διοικητή των Σπατών τον Χ. Μάλιστα ο Κ. για να τους έχει του χεριού του , με δική του πίεση και χωρίς να πληρώσει κανένα πήρε από τον Τ. ένα μηχανάκι για τον Ο. ο οποίος το επέστρεψε όταν έμαθε ότι θα κάνατε πέσιμο το 2019 και ρ α αυτοκίνητο στον Χ. και φυσικά για να μην φαίνονται στο όνομα τους, ποτέ δεν  έγινε μεταβίβαση, ο Τ. όπως γνωρίζετε έχει μαγαζί με αυτοκίνητα στο όνομα του πατέρα του. Μάλιστα το αστείο είναι ότι στα Σπάτα δεν πήγαν ποτέ κατηγορούμενοι αν και έβγαλαν ταυτότητες όπως η Πεντέλη, η Ελευσίνα…και άλλοι».

Σε αυτή την καταγγελία, γινόταν αναφορά και σε μία δικηγόρο η οποία έμπαινε ως μάρτυρας σε ταυτότητες.

«Ο Τ. και ο Ε. πιο παλιά είχαν συνεργασία με μία ξανθιά γκομενάρα, δικηγόρο από το Χ. την κυρία Π, λίγο πάνω από 50 χρονών. Αυτή στις αρχές έμπαινε μάρτυρας σε ταυτότητες και όταν οι περισσότερες από αυτές έσκασαν το έκοψε και έβαζε μάρτυρες κάτι δευτερότριτους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όμως στο Μενίδι αργότερα ο Τ. με την Π. πήγαν να κάνουν μόνοι τους δουλειά και τους πήραν χαμπάρι και τους ακύρωσαν καμία εικοσαριά ταυτότητες που είχαν βγάλει σε Αλβανούς και τους έκαναν δικογραφία. Μία από αυτές που ακυρώθηκε ήταν και αυτή που σας είχα πει ότι ο Τ. είχε μπει μάρτυρας στον Ινδό κηπουρό του. Ο Τ. για να μετακινείται χρησιμοποιεί τζιπ και έχει πολλά τηλέφωνα.

Ο Ε. άκουσα ότι τον Αύγουστο μπορεί να βγάλει ταυτότητα . Ακόμα στο Μενίδι έχει έναν δικό του αστυνομικό που τα παίρνει και του ψάχνει ταυτότητες. Στη Γλυφάδα όπως έμαθα δεν βγήκε η ταυτότητα που σας είχα πει τον Μάιο. Ο Σ. αυτός που πήγε μάρτυρας στη Γλυφάδα είναι φίλος του Ε. και παλιά είχε μπει σε πάνω από είκοσι ταυτότητες στον Βύρωνα. Αν ψάξετε θα δείτε».

Επίσης γινόταν αναφορά στο γεγονός ότι αναζητούσαν τμήμα στην επαρχία για να βγάζουν τις ταυτότητες, καθώς τα περισσότερα τμήματα στην Αττική, ήταν… «καμμένα».

Ο Μ. παίζει δυνατή μπάλα. Κάπου το Μάιο μίλησε με τον Ε. και τα είπανε.  Τους ψάχνει τμήμα στην επαρχία για να πηγαίνουν να βγάζουν ταυτότητες  γιατί τα περισσότερα τμήματα στην Αττική είναι «καμένα» και είπε στον Ε. ότι ο Αλβανός που πιάστηκε στο Χαλάνδρι έκλανε μ***, είπε ψέματα στους αστυνομικούς ότι και καλά αυτός δεν πήγε ποτέ στον Ασπρόπυργο για την ταυτότητα και ότι την πήρε στην Ομόνοια και έτσι πονήρεψε εσάς, το Εσωτερικών, και αυτοί ασχολήθηκαν μαζί του».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σημαντική ήταν και η αναφορά σε άτομο το οποίο δήλωσε απώλεια διπλώματος στην Ισπανία και έβγαλε νέο στη… Λαμία.

«Για να καταλάβετε τι γίνεται, δείτε τον Α. Φ. από πού και πότε πήρε δίπλωμα. Δήλωσε στην Ισπανία απώλεια το δίπλωμα του και έβγαλε νέο δίπλωμα στη Λαμία τον περασμένο μήνα. Έστειλε χαρτιά και φωτοτυπίες την ακυρωμένη ταυτότητά του. Και 3 ή 4 χιλιάρικα σε σχολή οδηγών στη Λαμία και έβγαλε νέο δίπλωμα.

Α.Π.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ