Κρήτη: Σεισμική δόνηση βόρεια του Λασιθίου - iefimerida.gr

Κρήτη: Σεισμική δόνηση βόρεια του Λασιθίου

Σεισμός στην Κρήτη
Σεισμός στην Κρήτη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας (2/6) στις 23:38 στο Βόρειο Κρητικό Πέλαγος.

Το επίκεντρο του σεισμού, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Ευρωπαϊκού - Μεσογειακού Σεισμολογικού Ινστιτούτου (EMSC), εντοπίζεται στα 60 χλμ. βόρεια του Αγίου Νικολάου Λασιθίου και στα 82 χλμ. - βορειοανατολικά του Ηρακλείου Κρήτης.

To εστιακό βάθος της δόνησης υπολογίζεται στα 54 χλμ.

Ο σεισμός σημειώθηκε στην ίδια περιοχή που έδωσε τα 6,1 Ρίχτερ

H αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών έδωσε το σεισμό στα 3,5 Ρίχτερ, με εστιακό βάθος τα 54,4 χλμ., και επίκεντρο τα 57 Χλμ. βόρεια - βορειοανατολικά της Νεάπολης Λασιθίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κρήτη Σεισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ