Κρήτη: Παιδιά δέχθηκαν επίθεση μέσα στο σπίτι τους από τον σπιτονοικοκύρη, επειδή φώναζαν - iefimerida.gr

Κρήτη: Παιδιά δέχθηκαν επίθεση μέσα στο σπίτι τους από τον σπιτονοικοκύρη, επειδή φώναζαν

Βία κατά ανηλίκων
Βία κατά ανηλίκων / Φωτογραφία αρχείου: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ προκαλεί η περιγραφή της μητέρας των δύο παιδιών τα οποία δέχθηκαν άγρια επίθεση μέσα στο σπίτι τους στο Ηράκλειο της Κρήτης, από τον σπιτονοικοκύρη επειδή φώναζαν.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το cretalive.gr, η 35χρονη μητέρα που είναι διαζευγμένη, το μεσημέρι της 30ής Ιουνίου έφυγε για λίγο από το σπίτι της, καθώς φροντίζει περιστασιακά έναν ηλικιωμένο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ίδια καταγγέλλει ότι μέσα σε 10 λεπτά από την ώρα που έφυγε την κάλεσε στο τηλέφωνο ο 58χρονος σπιτονοικοκύρης, ο οποίος σε έξαλλη κατάσταση την ενημέρωσε ότι τα παιδιά της έκαναν φασαρία, είχαν σπάσει την πόρτα του υπνοδωματίου και αυτός νευρίασε και τους έριξε δυο χαστούκια.

Σύμφωνα με τη μητέρα, όταν έφυγε από το σπίτι, άφησε το κλειδί στην εξώπορτα για να μην κλειδωθούν έξω τα παιδιά, ενώ έμεινε μαζί τους και μια κοπέλα η οποία τα πρόσεχε όσο εκείνη απουσίαζε.

Τον χαστούκισε, τον έσπρωξε στον καναπέ και του έβαλε μαξιλάρι στο κεφάλι

Η 35χρονη επέστρεψε άμεσα στο σπίτι και τότε, ο 11χρονος γιος της περιέγραψε ότι ο σπιτονοικοκύρης είχε χτυπήσει τον μικρό αδερφό του με τα χέρια και τον καταδίωκε στον δρόμο.

Η 35χρονη μιλώντας με τον 8χρονο γιο της, της είπε ότι ενώ έπαιζαν έσπασαν κατά λάθος την πόρτα, ότι ο σπιτονοικοκύρης τον χαστούκισε και τον έσπρωξε στον καναπέ, βάζοντάς του ένα μαξιλάρι στο κεφάλι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αργότερα ο 58χρονος, σύμφωνα πάντα με όσα καταγγέλλονται, προσπάθησε να δικαιολογήσει τη συμπεριφορά του, ζητώντας συγνώμη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ