Κρήτη: Δύο συλλήψεις στην Ιεράπετρα για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης - iefimerida.gr

Κρήτη: Δύο συλλήψεις στην Ιεράπετρα για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

Κατεσχεμένα δενδρύλλια κάναβης
Κατεσχεμένα δενδρύλλια κάναβης / Εικόνα αρχείου ΕΛΑΣ μέσω Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη σύλληψη δύο Ελλήνων προχώρησε η Αστυνομία και κατέσχεσε 14 φυτά κάνναβης και τρία κινητά τηλέφωνα.

Η σύλληψη έγινε σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας και πρόκειται για έναν 49χρονο και έναν 59χρονο στους οποίους οι αστυνομία έφτασε μετά από αξιοποίηση πληροφοριών.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Διεύθυνση Αστυνομίας Λασιθίου για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης πληροφοριών που περιήλθαν στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ιεράπετρας, ότι οι δύο ημεδαποί διακινούν ποσότητες κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή, πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση με τη συνδρομή του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Λασιθίου.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης πραγματοποιήθηκαν έρευνες στις οικίες των ημεδαπών σε θερμοκήπιο και σε υπαίθριους χώρους που χρησιμοποιούσαν όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 14 φυτά κάνναβης, 62 σπόροι κάνναβης και τρία κινητά τηλέφωνα. Η προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ιεράπετρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κρήτη Ιεράπετρα συλλήψεις κάνναβη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ