Κόντρα Λέων-Κούγια για την κεταμίνη με αφορμή το θάνατο του Μάθιου Πέρι - iefimerida.gr

Κόντρα Λέων-Κούγια για την κεταμίνη με αφορμή το θάνατο του Μάθιου Πέρι

Αλέξης Κούγιας-Γρηγόρης Λέων
Αλέξης Κούγιας-Γρηγόρης Λέων /Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον θάνατο του Μάθιου Πέρι από κεταμίνη σχολίασε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Γρηγόρη Λέων.

Με αφορμή τις επίσημες ανακοινώσεις της ιατροδικαστικής υπηρεσίας του Λος Άντζελες για την αιτία θανάτου του δημοφιλούς ηθοποιού, ο Έλληνας ιατροδικαστής έκανε ένα δηκτικό σχόλιο στο Twitter.

«Με αφορμή την υπόθεση του Matthew Perry τελικά από κεταμίνη πεθαίνεις!», έγραψε χαρακτηριστικά στο X (πρώην Twitter).

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η επισήμανση του κ. Λέων «απευθύνεται» στον δικηγόρο Αλέξη Κούγια ο οποίος στο πλαίσιο της υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου είχε αμφισβητήσει την έκθεσή του για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, η οποία απέδιδε τον θάνατό της στην κεταμίνη.

Η χορήγηση της κεταμίνης στην Τζωρτζίνα είχε προκαλέσει την έντονη αντιπαράθεση των δύο ανδρών. Ο ιατροδικαστής είχε επισημάνει μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του ότι «δεν υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ φαρμακευτικής κεταμίνης και της ουσίας που πωλείται στην μαύρη αγορά».

H απάντηση Κούγια για την κεταμίνη

Στην αντεπίθεση πέρασε ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας κατηγορώντας τον ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων ότι με αφορμή τις επίσημες ανακοινώσεις για την αιτία θανάτου του Μάθιου Πέρι χρησιμοποιεί μια άσχετη υπόθεση για να στηρίξει τους «ανυπόστατους ισχυρισμούς του» για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ανάρτηση του ιατροδικαστή προκάλεσε την αντίδραση του συνηγόρου της Ρούλας Πισπιρίγκου ο οποίος απάντησε στις τέσσερις λέξεις του ιατροδικαστή με μια ανακοίνωση τριών σελίδων.

Συγκεκριμένα ο κ. Κούγιας αναφέρει:

Ο αποτυχημένος υποψήφιος δήμαρχος και περιφερόμενος καθημερινά ιδιώτης ιατροδικαστής, ο οποίος δεν έχει διενεργήσει στην ζωή του ούτε μια νεκροψία – νεκροτομή και δεν έχει υπογράψει έστω και ένα πιστοποιητικό θανάτου και ο άνεργος επί μήνες παρουσιαστής, οι οποίοι απέκτησαν επωνυμία, επενδύοντας στο μεγαλύτερο δικαστικό σκάνδαλο από της ιδρύσεως του ελληνικού κράτους, την άδικη παραπομπή στην Δικαιοσύνη, της εντολέως μου, Σ.Π. και εκμεταλλευόμενοι την έλλειψη στοιχειώδους υπερασπίσεως και μία φτωχή χαροκαμένη μητέρα, που αδυνατούσε να επιλέξει έναν επαρκή δικηγόρο για να την υπερασπιστεί, προσπαθούν και πάλι, χρησιμοποιώντας την δυστυχία της συγκεκριμένης γυναίκας και το όνομά μου, να επανέλθουν στην δημοσιότητα και ο πρώτος από αυτούς να βρει πελάτες, που θα τον χρησιμοποιήσουν για γνωμοδοτήσεις, αφού πλέον το πολιτικό του μέλλον είναι ολόμαυρο, ως γνωστόν απέτυχε παταγωδώς να εκλεγεί δήμαρχος στο Δήμο Πεύκης - Λυκόβρυσης, και ο δεύτερος να τον επιλέξουν μετά από 7 μήνες ανεργίας σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή, για να χρησιμοποιεί αθώους κατηγορουμένους και παρανόμως, στοιχεία από δικογραφίες, για να παραπλανούν, όπως προσπαθούν να κάνουν σήμερα, αγνούς συνανθρώπους μας, οι οποίοι στερούνται γνώσεων και αδυνατούν να αντιληφθούν νομικές και ιατρικές έννοιες, που μόνο ειδικοί μπορούν να καταλάβουν.

Συγκεκριμένα, τα δύο συγκεκριμένα πρόσωπα για άλλη μια φορά χρησιμοποιούν μια άσχετη υπόθεση, τον θάνατο από πνιγμό του ως άνω δημοφιλούς αειμνήστου ηθοποιού και το γεγονός ότι στον οργανισμό του, εκτός από άλλες οπιούχες ουσίες, βρέθηκαν και 3,5 mg κεταμίνης, που ελήφθησαν από τον μηρό του, που του είχαν χορηγήσει νομίμως, όπως έχει διαπιστωθεί, οι γιατροί που προσπαθούσαν να τον θεραπεύσουν από κατάθλιψη, η οποία οφείλετο στην επί 20ετία κατάχρηση βαρέων ναρκωτικών ουσιών, όπως ο ίδιος έχει περιγράψει στην αυτοβιογραφία του και ενώ ο θάνατός του επήλθε από ατυχή συνέργεια ναρκωτικών, κεταμίνης, καρδιακής ανεπάρκειας και τελικώς πνιγμού, χωρίς καμία ντροπή και μόνο για την δημοσιότητα αναφέρουν ότι δήθεν ο θάνατος του οφείλεται αποκλειστικά στην λήψη κεταμίνης 3,5mg, την οποίαν όμως του είχαν χορηγήσει οι θεράποντες ιατροί του ενδοφλεβίως, για να τον θεραπεύσουν από την χρόνια κατάθλιψη στην οποία είχε περιέλθει λόγω της καταχρήσεως βαρέων ναρκωτικών και μετά από 65 προσπάθειες αποτοξινώσεως, όπως ο ίδιος αναφέρει στην αυτοβιογραφία του, για τις οποίες δαπάνησε περισσότερα από 7.000.000 δολάρια, ενώ γνωρίζουν ότι ακόμη και αυτός ο ανεκδιήγητος μόνιμος φοιτητής διαφόρων σχολών του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, που σπούδασε ιατρική από 40-46 ετών και ιατροδικαστική μέχρι τα 52 του χρόνια, Νικόλαος Ράικος, ήταν κατηγορηματικός, ότι η θανατηφόρος δόσης κεταμίνης είναι, κατά την μοναδική στον κόσμο προσωπική του άποψη, 6,5-7 mg.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτή την μοναδική στον κόσμο επιστημονική άποψη την έχουν διαψεύσει στο Δικαστήριο, η κορυφαία καθηγήτρια γενετικής και γονιδιακής έρευνας καθώς και ανοσολογίας ρευματολογίας του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, Carola Vinuesa, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου των Σκοπίων και του Λονδίνου, Todor Arsov, αλλά κυρίως ο παγκοσμίου φήμης καθηγητής τοξικολογίας ελληνικού πανεπιστημίου και ιδρυτής του κορυφαίου εργαστηρίου τοξικολογίας πιθανώς στον κόσμο, Αριστείδης Τσατσάκης, ο οποίος μάλιστα γι’ αυτό το επιστημονικό του έργο έχει ανακηρυχθεί αντιπρόεδρος της ακαδημίας επιστημών της Μόσχας. Εκτός όμως των ως άνω καθηγητών, τον Ράικο τον έχουν διαψεύσει οι τακτικοί ιατροδικαστές Χρήστος Κραβαρίτης της Θεσσαλίας, ο Σωτήρης Μπουζιάνης των Αθηνών, η κορυφαία ιδιώτης ιατροδικαστής, κα Ουρανία Δημακοπούλου και ο παθολογοανατόμος, Ανδρέας Καραμέρης.

Είμαι υποχρεωμένος να κάνω αυτήν την ανακοίνωση γιατί τόσο αυτοί οι δύο κύριοι όσο και αυτοί, που τους φιλοξενούν στα site και τις διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές, δεν έχουν αντιληφθεί ότι πλέον η κα Σ.Π. δεν είναι ανυπεράσπιστη και ο δικηγόρος της δεν είναι από αυτούς, που προωθούν συγκεκριμένες τηλεοπτικές εκπομπές, των οποίων είναι καθημερινοί θαμώνες λες και δεν έχουν άλλη δουλειά να κάνουν, αλλά μόλις απεμπλακεί από την καθημερινή ενασχόλησή του με σοβαρά ποινικά δικαστήρια, θα ακολουθήσουν σε βάρος τους μηνύσεις και αγωγές, γιατί είναι αδιανόητο, ενώ το κατηγορητήριο έχει καταρρεύσει αυτοί να συνεχίζουν χωρίς καμία ντροπή την ίδια παράνομη τακτική, να μην σέβονται το τεκμήριο αθωότητας της κας κατηγορουμένης και το κυριότερο, τη μία μέρα ο ιατροδικαστής να είναι κατηγορηματικός, ότι ο θάνατος της Τζωρτζίνας επήλθε λόγω ασφυκτικού θανάτου και τώρα να πανηγυρίζει ότι δήθεν επήλθε από δηλητηρίαση κεταμίνης και μάλιστα από ποσότητα 3,5mg.

Αθήνα, 16.12.2023
Με εκτίμηση και σεβασμό,
Αλέξιος Χ. Κούγιας

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ