Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ στις πυρόπληκτες περιοχές - iefimerida.gr

Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ στις πυρόπληκτες περιοχές

Καταστροφές από τη φωτιά στη δυτική Αχαΐα
Καταστροφές από τη φωτιά στη δυτική Αχαΐα / EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις πυρόπληκτες περιοχές θα επισκεφθεί αύριο κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Στο κλιμάκιο θα συμμετάσχουν ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο γραμματέας της Κ.Π.Ε. Ανδρέας Σπυρόπουλος, οι βουλευτές Ανδρέας Πουλάς, Ιωάννης Τσίμαρης, Χριστίνα Σταρακά, ο επικεφαλής της αυτο-οργάνωσης Δημήτρης Κωνσταντόπουλος και τοπικά στελέχη.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, το κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ στις 11:00 θα βρίσκεται σε Φιλιππιάδα και Πρέβεζα. Ακολούθως, σε περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας και της Αχαΐας. Θα καταλήξουν στις 19:00 στο Σώμα εθελοντών διασωστών πυροσβεστών Δυτικής Αχαΐας (Π.Ε.Ο. Πατρών-Πύργου 130, Κάτω Αχαΐα).

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΣΟΚ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ