Η ΕΛΑΣ έκλεισε για αρκετή ωρα την οδό Λιοσίων από το ύψος της οδού Νεοφύτου Μεταξά έως το ύψος της οδού Μιχαήλ Βόδα λόγω διενέργειας ελέγχου σε ύποπτο αντικείμενο.
Το σημείο αποκλείστηκε άμεσα από αστυνομικές δυνάμεις ενώ έσπευσε και κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) της ΕΛΑΣ. Κατά τον έλεγχο που έκαναν τα στελέχη του ΤΕΕΜ διαπίστωσαν ότι πρόκειται για μια παλιά στρατιωτική χειροβομβίδα η οποία ήταν χρησιμοποιημένη και μη λειτουργική.
Λόγω του περιστατικού η ΕΛΑΣ προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Λιοσίων από το ύψος της Νεοφύτου Μεταξά μέχρι την Μιχαήλ Βόδα ενώ αναμένονται στελέχη του Τάγματος Εκκαθαρίσεως Ναρκοπεδίων Ξηράς (ΤΕΝΞ) του Στρατού για να παραλάβουν και να απομάκρυνουν τη χειροβομβίδα.
Νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου η κυκλοφορία στη Λιοσίων αποκαταστάθηκε.