Η θαυμάσια boutique KITON στην μαρίνα τού SANI άνοιξε για τέταρτη συνεχή χρονιά τις πόρτες της στην διεθνή πελατεία τού εμβληματικού αυτού resort.
Παράλληλα η ΚΙΤΟΝ, όπως κάθε καλοκαίρι, θα λειτουργεί για ένα δεκαπενθήμερο (Παρασκευή 24 Ιουλίου - Σάββατο 8 Αυγούστου) και μία pop-up boutique στο Fresco Wine Bar του SANI DUNES, στην οποία θα εκτίθεται η νέα συλλογή ανδρικών και γυναικείων ενδυμάτων ΚΙΤΟΝ για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα 2026-2027.
Τrunk Show
Aπό τις 27 έως και τις 31 Ιουλίου στην KITON pop-up boutique θα πραγματοποιηθεί ένα trunk show κατά το οποίο θα παρέχονται πλήρεις υπηρεσίες made-to-measure από τον αρχιράφτη τής ΚΙΤΟΝ κύριο Ciro Palestra.
Aυτό θα είναι το πρώτο παγκοσμίως made-to-measure show της νέας συλλογής ΚΙΤΟΝ για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα 2026-2027.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23740 31382
e-mail: kiton@stormy.gr