Βουβός πόνος στην κηδεία της δημοσιογράφου Μαρίας Αντωνογιαννάκη [εικόνες] - iefimerida.gr

Βουβός πόνος στην κηδεία της δημοσιογράφου Μαρίας Αντωνογιαννάκη [εικόνες]

Μαρία Αντωνογιαννάκη
Η δημοσιογράφος Μαρία Αντωνογιαννάκη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το τελευταίο «αντίο» στη δημοσιογράφο Μαρία Αντωνογιαννάκη είπαν το μεσημέρι της Δευτέρας συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι στο Ηράκλειο Κρήτης.

Η Μαρία Αντωνογιαννάκη έφυγε αιφνίδια από τη ζωή, μόλις στα 46 της χρόνια, το απόγευμα της Κυριακής.

Ο δημοσιογραφικός κόσμος ήταν εκεί για να αποχαιρετήσει το χαμογελαστό κορίτσι, που τίμησε το επάγγελμα για πάνω από 20 χρόνια και εξέπεμπε θετική ενέργεια σε κάθε συναναστροφή της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η κηδεία τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη Κνωσού, ενώ η ταφή της Μαρίας έγινε στο Νέο Κοιμητήριο.

Μαρία Αντωνογιαννάκη: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον αιφνίδιο θάνατό της

Εν τω μεταξύ, όπως έγραψε το Cretalive, φως στα ακριβή αίτια του αιφνίδιου θανάτου της δημοσιογράφου Μαρίας Αντωνογιαννάκη έριξε η ιατροδικαστική εξέταση.

Ενώ οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για ανακοπή καρδιάς, η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι η 46χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της εξαιτίας ρήξης εγκεφαλικού ανευρύσματος, η οποία φέρεται να προκάλεσε αυτόματη εγκεφαλική αιμορραγία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κρήτη δημοσιογράφος Ηράκλειο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ