Κέρκυρα: Ισχυροί άνεμοι ως 10 μποφόρ σαρώνουν το νησί -Πτώσεις δέντρων, έκλεισε το παραλιακό μέτωπο [βίντεο] - iefimerida.gr

Κέρκυρα: Ισχυροί άνεμοι ως 10 μποφόρ σαρώνουν το νησί -Πτώσεις δέντρων, έκλεισε το παραλιακό μέτωπο [βίντεο]

Έντονη κακοκαιρία στη Κέρκυρα
Ισχυροί άνεμοι σαρώνουν την Κέρκυρα / Φωτογραφία: kerkyrasimera.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοβαρά προβλήματα έχει προκαλέσει η έντονη κακοκαιρία σε περιοχές του Ιονίου και κυρίως στην Κέρκυρα.

Οι άνεμοι φτάνουν ακόμη και τα 10 μποφόρ, με τον δρόμο στην παραλιακή της Γαρίτσας να έχει κλείσει, καθώς λόγω των ανέμων έχει πλημμυρίσει και δεν μπορούν να περάσουν τα αυτοκίνητα.

Η πυροσβεστική έχει κλήσεις για πτώσεις δέντρων, ενώ έχουν τεθεί εκτός φωτεινοί σηματοδότες. Ακόμη και στις πτήσεις υπήρξαν προβλήματα καθώς μία πτήση έκανε αρκετούς κύκλους, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ωστε να καταφέρει να προσγειωθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κέρκυρα κακοκαιρία άνεμοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ