Κέρκυρα: Βρήκαν το δρόμο τους οι τουρίστριες που χάθηκαν στους Λιαπάδες - iefimerida.gr

Κέρκυρα: Βρήκαν το δρόμο τους οι τουρίστριες που χάθηκαν στους Λιαπάδες

ΕΜΑΚ
ΕΜΑΚ επιχείρηση © INTIME NEWS/ΑΡΧΕΙΟΥ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιχείρηση για τον εντοπισμό δυο τουριστριών στήθηκε νωρίτερα στην Κέρκυρα και συγκεκριμένα στην περιοχή των Λιαπάδων.

Τελικά, οι δυο τουρίστριες που χάθηκαν στην προσπάθεια τους να προσεγγίσουν δύσβατη παραλία των Λιαπάδων, βρήκαν μόνες τους τον δρόμο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ενημέρωσαν ότι βγήκαν στον κεντρικό δρόμο και αποχώρησαν από το σημείο. Για τον εντοπισμό τους είχε κινητοποιηθεί η πυροσβεστική υπηρεσία και η ΕΛ.ΑΣ.

Οι δύο τουρίστριες έχασαν τον προσανατολισμό τους

Σύμφωνα με το kerkyrasimera, οι δύο γυναίκες, μεταφέρθηκαν με ταξί κοντά στο σημείο και από εκεί συνέχισαν πεζές, με σκοπό να φτάσουν στην δυσπρόσιτη παραλία της περιοχής. Ωστόσο, στη διαδρομή φαίνεται πως έχασαν τον προσανατολισμό τους.

Οι ίδιες είχαν έρθει σε επικοινωνία με τις Αρχές και από το κινητό τους τηλέφωνο είχαν δώσει το στίγμα εντοπισμού τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ