Κεφαλονιά: Διακοπή ηλεκτροδότησης λόγω βλάβης σε υποθαλάσσιο καλώδιο - Το πρωί στο σημείο δύτες του ΔΕΔΔΗΕ - iefimerida.gr

Κεφαλονιά: Διακοπή ηλεκτροδότησης λόγω βλάβης σε υποθαλάσσιο καλώδιο - Το πρωί στο σημείο δύτες του ΔΕΔΔΗΕ

Το κρουαζιερόπλοιο που ίσως ευθύνεται για την προσωρινή διακοπή ηλεκτροδότησης στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς
Το κρουαζιερόπλοιο που ίσως ευθύνεται για την προσωρινή διακοπή ηλεκτροδότησης στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς/kefaloniapress.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χωρίς ηλεκτρικό έμεινε η πόλη του Αργοστολίου στην Κεφαλονιά και ως πιθανή αιτία εξετάζεται από τον ΔΕΔΔΗΕ η άγκυρα ενός κρουαζιερόπλοιου που φαίνεται να προξένησε βλάβη σε υποθαλάσσιο καλώδιο.

Χωρίς ρεύμα έμεινε νωρίτερα σήμερα Κυριακή, για περίπου μία ώρα, το κέντρο του Αργοστολίου στην Κεφαλονιά, ενώ προβλήματα ηλεκτροδότησης καταγράφηκαν και στο Ληξούρι.

Σύμφωνα με το kefaloniapress.gr, το πρωί οι κάτοικοι του Αργοστολίου σχολίαζαν τη θέση που είχε ρίξει άγκυρα ένα συγκεκριμένο κρουαζιερόπλοιο, στην τοποθεσία Άγιος Κωνσταντίνος, καθώς είναι γνωστό ότι εκεί βρίσκεται το υποθαλάσσιο καλώδιο του ΔΕΔΔΗΕ.

Στις 17:30 το απόγευμα τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ κατάφεραν να δώσουν εναλλακτική τροφοδότηση ρεύματος στο Αργοστόλι. Όλα τα σημεία του νησιού ηλεκτροδοτούνται κανονικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, δύτες-τεχνικοί του ΔΕΔΔΗΕ θα βουτήξουν στο σημείο το πρωί της Δευτέρας προκειμένου να εκτιμήσουν τυχόν ζημιά και να δρομολογηθεί η επισκευή του καλωδίου.

Ζημιές σε υποθαλάσσια καλώδια από άγκυρες πλοίων καταγράφονται συχνά, όπως επίσης και από μικρότερα σκάφη ως αλιευτικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ