Καθαρά Δευτέρα: Πλημμύρισε χαρταετούς ο ουρανός στην παραλία Αναβύσσου [εικόνες] - iefimerida.gr

Καθαρά Δευτέρα: Πλημμύρισε χαρταετούς ο ουρανός στην παραλία Αναβύσσου [εικόνες]

Με χαρταετούς γέμισε ο ουρανός της Αναβύσσου για την Καθαρά Δευτέρα
Με χαρταετούς γέμισε ο ουρανός της Αναβύσσου για την Καθαρά Δευτέρα / Παναγιώτης Γεωργίου / iefimerida.gr

Με ιδανικές καιρικές συνθήκες γιορτάστηκε η Καθαρά Δευτέρα στην παραλία Αναβύσσου, όπου οι χαρταετοί γέμισαν τον ουρανό.

Ειδικότερα, από νωρίς το πρωί, οικογένειες και παρέες κάθε ηλικίας κατέκλυσαν την ακτή, αξιοποιώντας τον καλό καιρό και το σταθερό βοριαδάκι που βοήθησε στο πέταγμα του χαρταετού.

Μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν στο παραδοσιακό έθιμο, δημιουργώντας μια γιορτινή ατμόσφαιρα δίπλα στη θάλασσα, με χαμόγελα, σαρακοστιανά εδέσματα και στιγμές χαλάρωσης στην ύπαιθρο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε εικόνες από τους χαρταετούς στην Ανάβυσσο:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φωτογραφίες: Παναγιώτης Γεωργίου / iefimerida.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Καθαρά Δευτέρα Κούλουμα χαρταετοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ