Καταθέτει σήμερα ο Νίκος Πλακιάς στην ανακρίτρια του δικαστικού συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου - iefimerida.gr

Καταθέτει σήμερα ο Νίκος Πλακιάς στην ανακρίτρια του δικαστικού συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου

Ο Νίκος Πλακιάς
Φωτογραφία: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην αρεοπαγίτη ανακρίτρια που διενεργεί την έρευνα βάσει του νόμου περί ευθύνης υπουργών για τυχόν ποινικές ευθύνες σε βάρος του πρώην υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ, Χρήστου Τριαντόπουλου καθώς και των τυχόν συμμετόχων του για την τραγωδία των Τεμπών καταθέτει σήμερα ο Νίκος Πλακιάς, που έχασε τις δίδυμες κόρες και την ανιψιά του.

Έχει κληθεί να καταθέσει μετά τη δήλωση προς υποστήριξη της κατηγορίες που έχει υποβάλει στο πλαίσιο της ανάκρισης.

Ο κ. Πλακιάς έφτασε στο κτήριο του Εφετείο μαζί με τη σύζυγό του. Εκεί τον περίμενε και τον αγκάλιασε στενός φίλος του πατέρα των δίδυμων κοριτσιών που κάηκαν στο Μάτι. Όπως εξήγησε, του το ζήτησε ο φίλος του γιατί είναι ο μόνος που μπορεί να καταλάβει τον Νίκο Πλακιά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ