Τα χαμόγελα της Καρυστιανού για την περιοδεία στη Λάρισα και το «καρφί» του Πλακιά: «Η πόλη αυτή μόνο έμπνευση για χαρούμενες φωτογραφίες δεν είναι» - iefimerida.gr

Τα χαμόγελα της Καρυστιανού για την περιοδεία στη Λάρισα και το «καρφί» του Πλακιά: «Η πόλη αυτή μόνο έμπνευση για χαρούμενες φωτογραφίες δεν είναι»

Ο Νίκος Πλακιάς ενοχλήθηκε από την φωτογραφία που ανέβασε η Μαρία Καρυστιανού για τη Λάρισα
Ο Νίκος Πλακιάς ενοχλήθηκε από τη φωτογραφία που ανέβασε η Μαρία Καρυστιανού για τη Λάρισα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ενόχλησή του εξέφρασε ο Νίκος Πλακιάς για μια φωτογραφία που ανήρτησε η Μαρία Καρυστιανού σχετικά με τη Λάρισα.

Η πρόεδρος του κόμματος «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα μια σέλφι τραβηγμένη μέσα από αυτοκίνητο, στην οποία εμφανίζεται με πλατύ χαμόγελο μαζί με μια συνεργάτιδά της και τη λεζάντα «Λάρισα ερχόμαστε!»

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Νίκος Πλακιάς θεώρησε αυτή την ανάρτηση προβληματική ως προς την τραγωδία των Τεμπών, καθώς αυτή συνέβη κοντά στη Λάρισα.

«Για 54 χαροκαμένες οικογένειες αυτή η πόλη δυστυχώς μόνο έμπνευση για χαρούμενες φωτογραφίες και χαρούμενα πρόσωπα δεν είναι», έγραψε στο X ο πατέρας δύο κοριτσιών και θείος ενός ακόμη που σκοτώθηκαν στα Τέμπη.

«Αυτή η πόλη χαράχτηκε ως η πόλη στην οποία δολοφονήθηκαν 57 αγνές ψυχές. Αλίμονο σε αυτούς που βίωσαν και συνεχίζουνε να βιώνουν το δράμα», σημείωσε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ