Καλύτερη η εικόνα από τη φωτιά στη Σαμοθράκη -Οι πυροσβέστες είναι κοντά στην οριοθέτησή της - iefimerida.gr

Καλύτερη η εικόνα από τη φωτιά στη Σαμοθράκη -Οι πυροσβέστες είναι κοντά στην οριοθέτησή της

Πυροσβεστες πυροσβεστικό οχημα
Πυροσβέστες / Φωτογραφία αρχείου: Thodoris Nikolaou / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βελτιωμένη είναι η κατάσταση στη Σαμοθράκη, όσον αφορά τη φωτιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή Άνω Καρυώτες.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, οι 10 πυροσβέστες που επιχειρούν στο πεδίο με 5 οχήματα, βρίσκονται κοντά στο να οριοθετήσουν τη φωτιά, ενώ μέχρι το τελευταίο φως της ημέρας το έργο της κατάσβεσης συνέδραμαν από αέρος δύο αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα.

Η πυρκαγιά, έφτασε κοντά σε κάποιους οικισμούς, ωστόσο οι πυροσβέστες κατάφεραν να αποτρέψουν την περαιτέρω εξάπλωσή της. Με την εκδήλωση της πυρκαγιάς, λόγω του ότι ήταν σε σημείο κοντά σε κατοικημένες περιοχές, ενεργοποιήθηκε η Υπηρεσία Επικοινωνιών Έκτακτης Ανάγκης και οι κάτοικοι της περιοχής έλαβαν μήνυμα από το 112, προκειμένου να είναι σε ετοιμότητα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φωτιά Σαμοθράκη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ