Συγκινημένος ο γιος της 75χρονης που εγκλωβίστηκε στο φλεγόμενο διαμέρισμά της στην Καλλιθέα και σώθηκε χάρη στην επέμβαση γειτόνων και περαστικών.
Ο ίδιος εξέφρασε ευγνωμοσύνη προς όσους έσπευσαν να βοηθήσουν τη μητέρα του, τονίζοντας ότι η κινητοποίησή τους ήταν καθοριστική για τη διάσωσή της.
«Γείτονες και περαστικοί δημιούργησαν ανθρώπινη αλυσίδα για να την σώσουν»
«Είναι αξιέπαινο αυτό που έκαναν. Γείτονες και περαστικοί δημιούργησαν ανθρώπινη αλυσίδα για να τη σώσουν. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον καθένα ξεχωριστά για όσα έκανε εκείνες τις κρίσιμες στιγμές», ανέφερε.
Αναφερόμενος στην κατάσταση της υγείας της 75χρονης, εξήγησε ότι φέρει ελαφρά εγκαύματα στο χέρι, ενώ έχει υποστεί αιμάτωμα στο πρόσωπο από την πτώση κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διάσωσης.
«Όταν επέστρεψε από το νοσοκομείο, μας αγκάλιασε. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι ότι βρίσκεται κοντά μας και είναι καλά. Η μητέρα μου είναι μια πολύ δυνατή και αυθεντική γυναίκα», είπε συγκινημένος.
Την ίδια ώρα, οι αρμόδιες Αρχές συνεχίζουν να διερευνούν τα αίτια της πυρκαγιάς.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η φωτιά ενδέχεται να ξεκίνησε από τους μετρητές ηλεκτρικού ρεύματος του ΔΕΔΔΗΕ που βρίσκονταν στο ισόγειο της πολυκατοικίας, χωρίς να έχουν εξαχθεί οριστικά συμπεράσματα.