Κακοκαιρία: Υπερχείλισε το ρέμα στο Πικέρμι -Καθίζηση στο Πολύγωνο λόγω καταιγίδας - iefimerida.gr

Κακοκαιρία: Υπερχείλισε το ρέμα στο Πικέρμι -Καθίζηση στο Πολύγωνο λόγω καταιγίδας

Καθίζηση στο Πικέρμι /
Καθίζηση στο Πικέρμι / ΕΡΤ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ισχυρή βροχόπτωση που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην Αττική προκάλεσε σοβαρά προβλήματα στις μετακινήσεις σε αρκετές περιοχές.

Στο Πικέρμι εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης υπερχείλισε το ρέμα «Βάρδα» με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Ήμερου Πεύκου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Λίγο πριν από τις 02:00 τα ξημερώματα η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε.

Αντίστοιχα προβλήματα καταγράφηκαν και στην περιοχή του Πολύγωνου. Οπως αναφέρει η ΕΡΤ μετά τη 01:00 τα ξημερώματα, η κυκλοφορία διακόπηκε στην οδό Αγαμέμνωνος Μεταξά, από το ύψος της οδού Χατζοπούλου, καθώς και στην οδό Ασημακοπούλου, από το ύψος της οδού Μάριου Βάρβογλη, εξαιτίας καθίζησης του οδοστρώματος και συσσώρευσης φερτών υλικών που προκάλεσε η σφοδρή βροχή. Η τροχαία σημειώνει πως οι οδηγοί θα πρέπει να ειναι προσεκτικοί στο σημείο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πικέρμι ρέμα κακοκαιρία καταιγίδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ