Ηράκλειο: Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 57χρονης -Αγνοείται από τα μέσα Ιουνίου - iefimerida.gr

Ηράκλειο: Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 57χρονης -Αγνοείται από τα μέσα Ιουνίου

Νέα Λιόσια
© ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI/ΑΡΧΕΙΟΥ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δήλωση εξαφάνισης σε αστυνομικό τμήμα της Θεσσαλονίκης, έκανε η μητέρα μιας 57χρονης γυναίκας, η οποία ζει μόνιμα στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, η γυναίκα είπε στους αστυνομικούς η ηλικιωμένη, καθώς την είχε επισκεφθεί στη Θεσσαλονίκη στις αρχές Ιουνίου, και στις του μήνα έφυγε με προορισμό το Ηράκλειο. Μάλιστα της είχε πει ότι θα μετακόμιζε από το σπίτι όπου διέμενε.

Τουλάχιστον 12 ημέρες αγνοείται η 57χρονη στο Ηράκλειο

Όμως τις τελευταίες τουλάχιστον 12 ημέρες, κάθε επικοινωνία της γυναίκας με την κόρη της έχει διακοπεί. Το κινητό τηλέφωνο της 57χρονης είναι κλειστό και δεν υπάρχει άλλος τρόπος επικοινωνίας μαζί της. Οι αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου ενημερώθηκαν και έχουν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ηράκλειο Συναγερμός εξαφάνιση 57χρονη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ