Ηράκλειο: Προσωρινά κρατούμενη η 57χρονη Ρουμάνα για την κακοποίηση 88χρονης - iefimerida.gr

Ηράκλειο: Προσωρινά κρατούμενη η 57χρονη Ρουμάνα για την κακοποίηση 88χρονης

Καρέ από κάμερα σπιτιού που δείχνει την οικιακή βοηθό να κακοποιεί μια 88χρονη στο Ηράκλειο
Καρέ από κάμερα σπιτιού που δείχνει την οικιακή βοηθό να κακοποιεί μια 88χρονη στο Ηράκλειο / MEGA / Glomex
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προσωρινά κρατούμενη κρίθηκε η 57χρονη Ρουμάνα, για την υπόθεση κακοποίησης της 88χρονης γυναίκας την οποία είχε αναλάβει να φροντίζει, στην οικία της ηλικιωμένης σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου στο Ηράκλειο.

Η 57χρονη που μετά την προθεσμία που είχε λάβει, οδηγήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 19-6-2025 στα δικαστήρια Ηρακλείου, κατά την απολογία της φέρεται να υποστήριξε πως ουδέποτε είχε ασκήσει βία στην 88χρονη γυναίκα, ωστόσο οι κινήσεις που οδήγησαν τα παιδιά της ηλικιωμένης στην καταγγελία και εντέλει στην σύλληψή της από αστυνομικούς έχουν καταγραφεί και είναι στα χέρια των αρχών.

Μέλη της οικογένειας της ηλικιωμένης υποστηρίζουν ότι το τελευταίο διάστημα η 88χρονη διαμαρτυρόταν για επιθετική συμπεριφορά της Ρουμάνας, η οποία σύμφωνα με τους ίδιους, έβγαζε για κάποια διαστήματα την κάμερα από την πρίζα για να μην καταγράφονται οι εικόνες από το εσωτερικό του σπιτιού.

Η 57χρονη αντιμετωπίζει την κατηγορία της ληστρικής εκβίασης και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ηράκλειο οικιακή βοηθός κακοποίηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ