Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 63χρονος Διευθυντής Γυμνασίου στο Ηράκλειο, που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 16χρονη μαθήτριά του.
Ο κατηγορούμενος βρέθηκε τη Δευτέρα ενώπιον των ανακριτικών αρχών και μετά την απολογία του εισαγγελέας και ανακρίτρια συμφώνησαν να προφυλακιστεί.
Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό ανηλίκου και κατάχρηση σε ασέλγεια.
Η καταγγελία της 16χρονης για δύο περιπτώσεις ασέλγειας
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η ανήλικη πήγε στο αστυνομικό τμήμα και μαζί με την μητέρα της κατήγγειλαν πως ο 63χρονος είχε προχωρήσει σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.
Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, η 16χρονη έκανε λόγο για δύο περιπτώσεις τον περασμένο Μάρτιο και Απρίλιο. Η πρώτη φορά, όπως είπε η έφηβη, ήταν στην καμπίνα του πλοίου και ενώ επέστρεφαν από ταξίδι στην Αθήνα όπου η 16χρονη συμμετείχε σε σεμινάριο πολεμικών τεχνών.
Ο 63χρονος που διατηρεί επαφές με το παιδί και την οικογένειά του λόγω της ενασχόλησης και των δύο με τις πολεμικές τέχνες είχε αναλάβει να συνοδεύσει την ανήλικη σ’ αυτό το ταξίδι. Η δεύτερη φορά σύμφωνα με την 16χρονη, ήταν στο σπίτι του εκπαιδευτικού.