Ηράκλειο: Η εκδοχή του 14χρονου για την επίθεση σε 60χρονο -«Εκείνος προκάλεσε όλο το συμβάν και εμείς αμυνθήκαμε» - iefimerida.gr

Ηράκλειο: Η εκδοχή του 14χρονου για την επίθεση σε 60χρονο -«Εκείνος προκάλεσε όλο το συμβάν και εμείς αμυνθήκαμε»

Ηράκλειο: Η εκδοχή του 14χρονου για την επίθεση σε 60χρονο
Ηράκλειο: Η εκδοχή του 14χρονου για την επίθεση σε 60χρονο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη δική του εκδοχή για την επίθεση στον 60χρονο σε δρόμο του Ηρακλείου στην Κρήτη δίνει ο 14χρονος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, η πλευρά του 14χρονου ισχυρίζεται πως ο 60χρονος επιτέθηκε λεκτικά σε δύο φίλες του νεαρού επειδή περπατούσαν στη μέση του δρόμου και όταν ο έφηβος αντέδρασε, ο οδηγός βγήκε από το αμάξι και τον έπιασε από το λαιμό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η οικογένεια του μαθητή έχει καταθέσει μήνυση στον 60χρονο ο οποίος αναζητείται στο πλαίσιο του Αυτοφώρου, ενώ μήνυση κατατέθηκε και εις βάρος του ανθρώπου που βιντεοσκόπησε το περιστατικό για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, κατά πληροφορίες του MEGA.

«Έχει πρόβλημα, είναι καρδιακός ο μικρός. Αυτοί περπατούσαν στο δρόμο και λέει ο άλλος “πιάστε άκρη”. Τους βρίζει μετά. Λέει ο δικός μου “εδώ μπορούμε να περπατήσουμε” και τραβάει χειρόφρενο, βγαίνει έξω από το αυτοκίνητο και τον πιάνει από το λαιμό και τον στριμώχνει στο αυτοκίνητο. Και επειδή φοβήθηκε λέει “μην με πνίξει και τον έριξα κάτω”», είπε στο MEGA ο πατέρας του 14χρονου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Μου έχει κάνει γρατζουνιές στο λαιμό, με ακούμπαγε στο αυτοκίνητο και εκεί λέει “φοβήθηκα” και “τα βάζεις με έναν 14 ετών;”. Έχει σημάδια. Του είπα “μαλώνεις με έναν 60χρονο;” και λέει “ρε μπαμπά δεν έκανα κάτι”. Τον έσπρωξε, τον έριξε κάτω. Άλλο να τον ρίξει κάτω και άλλο να τον χτυπάει», συμπλήρωσε ο πατέρας.

Ηράκλειο: «Εκείνος προκάλεσε όλο το συμβάν και εμείς αμυνθήκαμε» λέει η αδερφή του 14χρονου

Από την πλευρά της η αδερφή της φίλης του 14χρονου δήλωσε: «δεν γίνεται να άφησε το αμάξι στη μέση του δρόμου με ανοιχτή την πόρτα και να μπήκαμε εμείς στο αμάξι να τον χτυπήσουμε. Εκείνος προκάλεσε όλο το συμβάν και εμείς αμυνθήκαμε γιατί φοβηθήκαμε».

«Όταν αντιλαμβάνομαι ότι κάτι γίνεται, ένα περιστατικό, αρχίζω και φωνάζω “θα καλέσω την αστυνομία”. Μόλις είπα ότι θα την καλέσω, ο νεαρός ξεκίνησε με τις κοπέλες προς τα επάνω και ο κύριος μπήκε στο αμάξι. Ο κύριος πέρασε από το αμάξι μπροστά από τον νεαρό, πήγε και πάρκαρε 15-20 μέτρα πιο πάνω και άνοιξε το παράθυρο, κάτι του είπε “θα το πω του πατέρα σου, θα σε κάνω ρεζίλι”», διηγήθηκε από την πλευρά του αυτόπτης μάρτυρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 14χρονος 60χρονος επίθεση Ηράκλειο Κρήτη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ