Ηράκλειο: 42χρονος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, πίνοντας χλωρίνη -Τον εντόπισαν σε κωματώδη κατάσταση - iefimerida.gr

Ηράκλειο: 42χρονος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, πίνοντας χλωρίνη -Τον εντόπισαν σε κωματώδη κατάσταση

Το Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου
Το Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου / ekriti.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Βενιζέλειο Νοσοκομείου 42χρονος, που προσπάθησε να αυτοκτονήσει στο Ηράκλειο, το απόγευμα της Τρίτης.

Σύμφωνα με τη neakriti, ο άνδρας φέρεται να κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα χλωρίνης, στην προσπάθειά του να δώσει τέλος στη ζωή του.

Ο 42χρονος εντοπίστηκε σε κωματώδη κατάσταση, με το ασθενοφόρο που έσπευσε στο σημείο να τον μεταφέρει στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ