Τι κατέθεσε η Ιωάννα για τον 40χρονο και τα μηνύματα που της έστελνε η δράστις -Ολοι οι διάλογοι στο δικαστήριο - iefimerida.gr

Τι κατέθεσε η Ιωάννα για τον 40χρονο και τα μηνύματα που της έστελνε η δράστις -Ολοι οι διάλογοι στο δικαστήριο

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου και η Εφη Κακαράντουλα
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου και η δράστις της φρικτής επίθεσης, Εφη Κακαράντζουλα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκλονιστική ήταν στην κατάθεσή της στο δικαστήριο η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Για πρώτη φορά το «παρών» έδωσε και η δράστις, Εφη Κακαράντζουλα, η οποία εμφανίστηκε αμετανόητη και προκλητική. Αμέσως μετά την προσέλευση της Ιωάννας από την κεντρική πόρτα του δικαστηρίου, η Κακαράντζουλα προσήλθε από την πίσω πόρτα, εν κρυπτώ.

Η στάση της και η παρέμβαση που επιχείρησε έδειξαν ότι είναι αμετανόητη και προκλητική, ενώ δεν ζήτησε για μια ακόμη φορά συγγνώμη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ψυχρή, απαθή και αδιάφορη χαρακτήρισαν την κατηγορούμενη όσοι την είδαν μέσα στη δικαστική αίθουσα σήμερα. Παρακολουθούσε τη διαδικασία, μιλούσε με τον δικηγόρο της, χωρίς να ζητήσει η ίδια ή κάποιο από τα συγγενικά της πρόσωπα συγγνώμη.

Ποιοι είναι οι νέοι μάρτυρες που ζητεί η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Εν τω μεταξύ, η πλευρά της Ιωάννας Παλιοσπύρου ζήτησε να κληθούν να καταθέσουν στο δικαστήριο δύο νέοι μάρτυρες, προκειμένου να διαλευκανθεί εάν υπήρξαν συνομιλίες της κατηγορούμενης πριν και μετά την επίθεση με βιτριόλι με έναν 36χρονο άνδρα.

Όπως ανέφερε ο Απ. Λύτρας: «Ο άνδρας αυτός, μέσω δικηγόρου του, κάπου έχει αναφέρει ότι η κατηγορούμενη του είχε ζητήσει να παρακολουθεί το θύμα και να την προμηθεύσει με βιτριόλι. Αυτά τα γνωρίζουμε από πληροφορίες και από τη δικογραφία. Ζητάμε από το δικαστήριο να κληθεί αυτός και μία φίλη της κατηγορούμενης, για να δούμε αν υπήρχε βοήθεια προς την κατηγορούμενη, χωρίς να υπονοούμε ότι υπάρχει θέμα συνεργίας».

Η προκλητική Κακαράντζουλα και το ξέσπασμα των συγγενών της Ιωάννας

Η κατηγορούμενη, χωρίς να δείξει ίχνος μεταμέλειας σε κάποια στιγμή παρενέβη στη διαδικασία και εντελώς προκλητικά είπε:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
 • Κατηγορούμενη: Θα ήθελα να απευθυνθώ προς το θύμα…
 • Αδελφός θύματος: Μην ξανακοιτάξεις από εδώ!
 • Κατηγορούμενη: Ξέρω ότι αυτό που έχει γίνει δεν είναι αποδεκτό, αλλά εσύ, Ιωάννα, γνωρίζεις γιατί έχει γίνει όλο αυτό. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να της αφαιρέσω τη ζωή.

Νωρίτερα, είχε επικρατήσει ένταση στο δικαστήριο, μέσα στη δικαστική αίθουσα, όταν η Ιωάννα ρωτήθηκε για το εάν η κατηγορούμενη της έχει ζητήσει συγγνώμη.

Η Ιωάννα απάντησε «όχι» και τότε η κατηγορούμενη αντέδρασε, λέγοντας «κύριε πρόεδρε, σας παρακαλώ», πυροδοτώντας την αντίδραση της οικογένειας της Ιωάννας.

Ο διάλογος και η ακολουθία των λεγομένων που έφεραν την έκρηξη της οικογένειας της Ιωάννας, που εδώ και 1,5 χρόνο δεν έχει ακούσει ούτε μια συγγνώμη για τη φρίκη που ζει το παιδί τους, είναι ο εξής:

Λύτρας: Το δικαστήριο έχει αρμοδιότητα να κληθούν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι, που συνομίλησαν με την κατηγορουμένη μετά το συμβάν. Ζητάμε από το δικαστήριο να κληθούν για να δούμε αν υπήρχε βοήθεια προς την κατηγορούμενη, χωρίς να υπονοούμε ότι υπάρχει θέμα συνέργειας. Εμφανίστηκε δικηγόρος σε κανάλια και είπε ότι εκπροσωπεί τον άντρα που προτείνουμε μάρτυρα. Αυτός είπε για το καυστικό υγρό και για την παρακολούθηση. Από τη στιγμή που υπάρχουν οι κλήσεις αμέσως μετά το περιστατικό σε αυτά τα άτομα, όφειλε ο ανακριτής να τα καλέσει. Ποια είναι η γνώμη σας; Ήθελε η κατηγορούμενη απλά να σας βλάψει;

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ιωάννα: Αυτό που συμπεραίνω από τον τρόπο που έχει ενεργήσει η ίδια πριν και κατά τη διάρκεια της επίθεσης, λόγω και της μεγάλης περιεκτικότητας του υγρού και το ότι το μετάγγισε σε δοχείο με μεγάλο στόμιο για να πέσει με μία κίνηση πάνω μου, το ότι με εγκλώβισε στο σημείο εκείνο και ότι όχι μόνο δεν έχει μετανιώσει αλλά έχει αποθρασυνθεί και σχεδιάζει να έρθει στο νοσοκομείο για να με αποτελειώσει, μου δείχνουν ότι ήθελε να με σκοτώσει.
Λύτρας: Σας ζήτησε μέσω κάποιου προσώπου συγγνώμη;
Ιωάννα: Δεν έχει επικοινωνήσει κανένας από την οικογένειά της και δεν έχει ειπωθεί τίποτα ούτε προς εμένα ούτε προς την οικογένειά μου.
Λύτρας: Σήμερα η κατηγορούμενη σας είπε κάτι;
Ιωάννα: Όχι. Με κοίταξε στα μάτια, όπως εκείνη την ημέρα…
Κατηγορούμενη: Σας παρακαλώ, κύριε πρόεδρε
Αδελφός: Σκάσε μωρή, που θα μιλήσεις κιόλας! Φίδι, ε φίδι, μιλάς. Γ@@@ το @@@!
Μητέρα Ιωάννας: Σκύλα, απόβρασμα της κοινωνίας, μας διέλυσες…

Με τη συνοδεία αστυνομικών ο αδελφός της Ιωάννας βγήκε για λίγο από τη δικαστική αίθουσα για να ηρεμήσει, ενώ η μητέρα της κάθισε στη θέση της.

Ιωάννα: «Φοβόμουν μην μπει κάποιος στο δωμάτιο και μου κάνει κακό»

Η Ιωάννα μίλησε στο δικαστήριο περιγράφοντας αναλυτικά όσα έζησε εκείνο το πρωινό του Μαΐου του 2020, ενώ μίλησε και για τον φόβο που ένιωθε για το ενδεχόμενο να δεχθεί ξανά επίθεση μέσα στο νοσοκομείο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ήταν ξεκάθαρες οι οδηγίες των αστυνομικών, να υπάρχει φύλαξη και στο δωμάτιό μου. Είχα μάθει να αναγνωρίζω με την ακοή τον βηματισμό της μητέρας μου και κάθε φορά που έμπαινε κάποιος άλλος στο δωμάτιο αναστατωνόμουν και φώναζα ποιος είναι, γιατί φοβόμουν μην μπει κάποιος στο δωμάτιο να μου κάνει κακό».

«Φορούσε γάντια για να μην πάθει ζημιά»

Σε άλλο σημείο της κατάθεσής της, η Ιωάννα θύμισε ότι η κατηγορούμενη φορούσε γάντια για να μην πάθει η ίδια ζημιά από το καυστικό υγρό που έριξε στην Ιωάννα.

 • Λύτρας: Μάθατε ότι ήταν μεταμφιεσμένη;
 • Ιωάννα: Φορούσε περούκα και διπλά γάντια για να μην πάθει ζημιά από το υγρό που κουβαλούσε. Ολα αυτά έχουν βρεθεί στο σπίτι της.

«Η αναπηρία είναι μόνιμη, για 10 χρόνια δεν θα βγαίνω στον ήλιο»

Η Ιωάννα στην κατάθεσή της ανέφερε ακόμη ότι οι ζημιές που έχουν προκληθεί από τη φρικτή επίθεση που δέχθηκε είναι μόνιμες, ενώ περιέγραψε και τις συνέπειες της επίθεσης. Μίλησε για τα μοσχεύματα, για το γεγονός ότι τρέφεται με καλαμάκι...

 • Λύτρας : Οι γιατροί σάς έχουν πει ότι η εμφάνισή σας θα μπορέσει να αποκατασταθεί;
 • Ιωάννα: Η τοποθέτηση των γιατρών είναι πως ό,τι έγινε δεν μπορεί να ξεγίνει. Η βλάβη είναι μόνιμη. Η αναπηρία μόνιμη, θα με ακολουθεί σε όλη μου τη ζωή. Δεν υπάρχει τρόπος να επανέλθει η φυσιογνωμία μου όπως την ήξερα, ούτε το δέρμα μου να είναι ξανά όπως πριν…

Ιωάννα: Τα πρώτα τρία χειρουργεία είχαν να κάνουν με τον καθαρισμό των τραυμάτων, να κόψουν και να πετάξουν το απανθρακωμένο δέρμα. Κόπηκαν κομμάτια από το σώμα μου. Έχω μοσχεύματα, δεν έχω φυσικό δέρμα. Στα σημεία που έχουν χειρουργηθεί, δεν έχω αίσθηση. Τρέφομαι με καλαμάκι. Δεν μπορώ να σφίξω τα χείλη μου για να μασήσω. Τουλάχιστον για δέκα χρόνια δεν επιτρέπεται να με δει ο ήλιος, λόγω των μοσχευμάτων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Προβλέπεται να φοράω τη μάσκα για 7 χρόνια σίγουρα»

Η Ιωάννα αναφέρθηκε και στη μάσκα που φοράει, ενώ σημείωσε ότι το ποσοστό αναπηρίας της, σύμφωνα με δημόσια επιτροπή, φθάνει το 90%.

 • Πολιτική αγωγή: Πόσες μάσκες φοράτε;
 • Ιωάννα: Όλα τα ελαστικά ενδύματα στο σώμα τα φοράω όλη τη μέρα. Μόνο για μία ώρα, που κάνω το μπάνιο μου και φοράω τις κρέμες μου, επιτρέπεται να τις βγάζω. Μόνο τα δάχτυλά μου είναι ελεύθερα. Προβλέπεται να φοράω σίγουρα 7 χρόνια τη μάσκα. Το ποσοστό αναπηρίας, σύμφωνα με δημόσια επιτροπή, είναι πάνω από 90%. Αυτή τη στιγμή είμαι σε άδεια ασθενείας από την εργασία μου και παίρνω ένα επίδομα από το κράτος.

«Εχω 90% σωματική αναπηρία»

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση της προέδρου λίγο αργότερα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου επανέλαβε ότι της έχουν πιστοποιήσει 90% σωματική αναπηρία και 50% ψυχική.

Πρόεδρος: Πώς είναι η κατάστασή σας σήμερα;
Ιωάννα: Κατ' αρχάς, να σας πω ότι μου έχουν πιστοποιήσει 90% σωματική αναπηρία και 50% ψυχική αναπηρία. Αυτή τη στιγμή, αφού έχω ξεπεράσει τον κίνδυνο ζωής, έχουν πάρει δέρμα να καλύψουν τα εγκαύματα, έχω πρόβλημα στην ακοή, έχω τραύμα χειρουργικό στον λαιμό μου, έχω τραύματα στα χέρια μου, που αρκετά συχνά δεν μπορώ να ανοίξω, τα δάχτυλά μου έχουν ενώσεις λόγω των τραυμάτων, έχω προβλήματα λειτουργικά και ψυχικά, τα οποία δεν θα γίνουν ποτέ όπως πριν. Θα χρειαστούν πολλά επίπονα χειρουργεία αποκατάστασης, με όλους τους κινδύνους που αυτά περιλαμβάνουν, λοιμώξεων και λοιπά.

Πώς περιέγραψε την επίθεση

Η πρόεδρος ζήτησε από την Ιωάννα να περιγράψει τη στιγμή της επίθεσης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρόεδρος: Πώς σας προσέγγισε και σας έριξε το υγρό;
Ιωάννα: Ήμασταν στο ίδιο επίπεδο, σημάδεψε το πρόσωπό μου, ήταν τόσο κοντά που είδα μόνο το πρόσωπό της. Το έριξε όλο στο πρόσωπό μου και κατευθείαν θόλωσε η όρασή μου. Δεν μου είπε τίποτα, με κοίταξε με ψυχραιμία, νομίζω ότι μπορεί και να ήθελε να την αναγνωρίσω. Διακινδύνευε να έρθει τόσο κοντά μου με κίνδυνο να την αναγνωρίσω, που μου έδωσε την εντύπωση ότι είχε την ικανοποίηση να δω τα μάτια της, να τη δω. Είδα τα πόδια της, φορούσε αθλητικά και παντελόνι.
Πρόεδρος: Στην αστυνομία περιγράψατε το υγρό, θυμάστε;
Ιωάννα: Ήταν παχύρρευστο, τεράστια ποσότητα, έπιανε τα μαλλιά μου, το πρόσωπό μου, τα χέρια μου, παντού.

Τι είπε για τον 40χρονο «πέτρα του σκανδάλου»

Η Ιωάννα αναφέρθηκε και στον 40χρονο, τον οποίο η ίδια δεν είχε γνωρίσει ποτέ, αλλά η κατηγορούμενη είχε εμμονή μαζί του.

Πρόεδρος: Είχατε έναν κοινό γνωστό, ανδρικού φύλου, για ποιον πρόκειται;
Ιωάννα: Τον Νοέμβριο του 2018 δέχτηκα αίτημα φιλίας από άγνωστο άνδρα, είχαμε κοινή φίλη την κατηγορούμενη και έκανα αποδεκτό το αίτημα, είναι ο Ν.Ο. Στη συνέχεια δέχτηκα μήνυμα από την κατηγορούμενη για αυτό το θέμα, μου ζήτησε να τον διαγράψω γιατί σχετίζεται με εκείνον, δεν ρώτησα λεπτομέρειες. Της είπα ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα από τη στιγμή που μου το ζητάς εσύ, που είσαι γνωστή μου, και τον διέγραψα. Μου ζήτησε να της στείλω το κινητό μου και να με καλέσει. Το έκανα, με πήρε, ήταν πολύ αναστατωμένη, έκλαιγε, της είπα να μην ανησυχεί, να μείνει ήσυχη μαζί μου, προσπάθησα να τη συμβουλεύσω ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος δείχνει την εντύπωση ότι στέλνει σε διάφορες κοπέλες μηνύματα, προσπάθησα να την καθησυχάσω και να την ηρεμήσω. Θέλω να διευκρινίσω ότι δεν τον έχω δει ποτέ, δεν τον ξέρω, δεν ξέρω αν είναι στη δικαστική αίθουσα, προσπάθησα να τη βοηθήσω σε βαθμό που μπορούσα και δεν έβλαψα κανέναν από τους δύο. Επικοινώνησαν και οι δύο με εμένα και εγώ προσπαθούσα ευγενικά να το διαχειριστώ.

Οι απαντήσεις της Ιωάννας στον εισαγγελέα

Ακολούθως, η Ιωάννα Παλιοσπύρου δέχθηκε ερωτήσεις από τον εισαγγελέα. Για την επίθεση, για το βιτριόλι, για τη γνωριμία με την κατηγορούμενη και τις επικοινωνίες που είχαν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
 • Εισαγγελέας: Διασταυρώθηκαν τα βήματά σας;
 • Ιωάννα: 100%. Ήταν απόλυτα ψύχραιμη. Δεν μου είπε τίποτα. Ήταν πολύ κοντά μου.
 • Εισαγγελέας: Ήταν μεγάλη η ποσότητα του υγρού;
 • Ιωάννα: Ήταν μεγάλη σίγουρα. Όταν μου το έριξε ήταν σαν να ήταν ένα μπουκάλι με νερό. Ό,τι έφυγε επάνω μου ήταν με μία κίνηση και ήρθε όλο πάνω μου και με έλουσε από το κεφάλι μέχρι κάτω.
 • Εισαγγελέας: Εισπνεύσατε ή κατάπιατε το υγρό;
 • Ιωάννα: Είμαι σίγουρη ότι το μύρισα και αν κάποιος μυρίσει καταλαβαίνει ότι είναι καυστικό. Δεν ξέρω πώς έγινε και δεν το εισέπνευσα. Νομίζω από καθαρή τύχη και θαύμα. Η γιατρός μου μού εξήγησε ότι ήμουν τυχερή που δεν το κατάπια ή δεν το εισέπνευσα. Ενώ είμαι καμένη στα χείλη και στη μύτη, από θαύμα δεν άνοιξα το στόμα μου. Νομίζω ότι δεν πρόλαβα ούτε αυτό να κάνω. Αν το είχα κάνει, η ζημιά θα ήταν ανεπανόρθωτη και θα είχα πεθάνει.
 • Εισαγγελέας: Από πότε τη γνωρίζατε την κατηγορουμένη;
 • Ιωάννα: Μετά το 2003-2004 που ήρθε στην Αθήνα για σπουδές, σε κάποια γενέθλια.
 • Εισαγγελέας: Μέσω μηνύματος τι σας είπε;
 • Ιωάννα: Με είπε «κοριτσάκι μου» και με ρώτησε γιατί ήμουν φίλη του Ν.Ο. Της είπα ότι δεν τον γνωρίζω, ότι είχα αίτημα φιλίας, που το αποδέχθηκα. Μου ζήτησε να τον διαγράψω, γιατί έχει σχέση μαζί του.
 • Εισαγγελέας: Πήρατε την ξαδέλφη σας;
 • Ιωάννα: Δεν με ενδιέφερε να μάθω για τον Ν.Ο. ούτε τη σχέση του. Μου είπε εκείνη κάτι και το έκανα.
 • Εισαγγελέας: Αλλά εκείνος συνέχισε…
 • Ιωάννα: Ναι, μου έστειλε την επόμενη ημέρα. Του εξήγησα ότι τον έχω διαγράψει και έμμεσα του εξήγησα τον λόγο. Κάπου εκεί σταμάτησε, αλλά επανήλθε μετά από καιρό. Δεν θυμάμαι πότε, τα νέα μηνύματα ήταν όπως τα πρώτα, γενικά και αόριστα, ένας άνθρωπος που ήθελε μια παραπάνω επαφή χωρίς να το εκφράζει όμως. Είμαι πεπεισμένη πως αν έδινα κάποιο πάτημα θα συνέχιζε. Ο ίδιος μου είπε ότι δεν έχει σχέση με την κατηγορουμένη, όταν του είπα ότι τον διέγραψα γιατί γνωρίζω την κατηγορουμένη. Μου είπε ότι δεν είχαν δεσμό και η κατηγορούμενη δεν μου είχε πει το αντίθετο. Στη συνέχεια με ρώτησε εκείνη αν με έχει ενοχλήσει και της είπα όχι. Τα μηνύματα ήταν σε εγκάρδιο κλίμα. Δεν ήταν ενοχλημένη.
 • Εισαγγελέας: Οι γείτονες ανέφεραν ότι την είχαν δει κι άλλες φορές.
 • Ιωάννα: Μου το έχουν επιβεβαιώσει. Μου είπαν ότι για αρκετό καιρό είχαν παρατηρήσει την παρουσία μας γυναίκας που ήταν πολύ βαριά ντυμένη, που ήταν μέσα στα σκοτάδια με το φακό του κινητού μπροστά από την είσοδο της πολυκατοικίας, σε τέτοιο βαθμό που το έκριναν επικίνδυνο. Τη θεώρησαν ύποπτη κίνηση, σαν κάτι να παραμονεύει. Ανησύχησαν ότι ήταν κάποια οργανωμένη ομάδα που κάνει κλοπές. Όταν την προσέγγισαν να τη ρωτήσουν, ήταν πολύ απότομη και θρασύς, λέγοντας ότι είναι δημόσιος χώρος.
 • Εισαγγελέας : Δεν έπαιρνε προστατευτικά μέτρα;
 • Ιωάννα: Προσπαθούσε να κρυφτεί, αλλά δεν τα κατάφερνε. Σύμφωνα με το γείτονά μου, κρυβόταν τη νύχτα στις φυλλωσιές. Ερχόταν μέσα στο σκοτάδι.
 • Εισαγγελέας: Σήμερα, μετά από τόσο καιρό, επαναλαμβάνετε πως δεν υπάρχει κάποιο άλλο κίνητρο που να αιτιολογεί την επίθεση εις βάρος σας;
 • Ιωάννα: Εγώ δεν βρίσκω κανένα κίνητρο, γιατί δεν έχει συμβεί μεταξύ μας το παραμικρό. Δεν υπάρχει τίποτα. Δεν έχουμε ανταλλάξει ούτε μια παρεξήγηση. Η σχέση μας ήταν σχεδόν ανύπαρκτη και το ύφος της επικοινωνίας μας φαίνεται από τις συνομιλίες μας.

Για την επικοινωνία της με την κατηγορούμενη αναφέρθηκε και σε σχετική ερώτηση της Πολιτικής Αγωγής, λέγοντας: «Με αποκαλούσε ''αγάπη μου'', ''κοριτσάκι μου'', ''σε ευχαριστώ πολύ, να είσαι καλά''. Δεν έχει συμβεί μεταξύ μας το παραμικρό. Δεν έχουμε ποτέ τσακωθεί. Ούτε καν παρεξήγηση. Η σχέση μας ήταν σχεδόν ανύπαρκτη. Όλη μας η σχέση είναι αποτυπωμένη στα μηνύματα και το ύφος επίσης αποτυπωμένο στα μηνύματα».

«Μου έριξε 1,5 με 2 λίτρα βιτριόλι»

Σε ερωτήσεις που δέχθηκε από την Πολιτική Αγωγή, η Ιωάννα είπε πως υπολογίζει ότι η κατηγορούμενη της έριξε τουλάχιστον 1,5 με 2 λίτρα βιτριόλι και πρόσθεσε: «Από θαύμα ζω».

«Τα ρούχα μου έλιωναν πάνω μου. Πιστεύω ότι ήταν 1,5 με 2 λίτρα. Από την ποσότητα στον τοίχο, στα ρούχα, πάνω μου. Αποκλείεται να ήταν λιγότερο του λίτρου. Στο φαρμακείο με κοιτούσαν έντρομοι. Έβλεπαν το πρόσωπό μου, τα ρούχα μου να λιώνουν πάνω μου. Μου φώναζαν να τα βγάλω» περιέγραψε η Ιωάννα, και συμπλήρωσε ότι πλέον δεν έχει αριστερό αφτί. «Κάηκε, έλιωσε, απανθρακώθηκε. Ο γιατρός δεν μπόρεσε να το σώσει. Οι γιατροί μου είπαν ότι ήταν πεπεισμένοι ότι θα πέθαινα. Ζω από θαύμα, μου είπαν. Ότι είμαι τυχερή που δεν το εισέπνευσα, που δεν άνοιξα το στόμα να το καταπιώ, γιατί θα καταστρέφονταν μέσα όλα και δεν θα γλίτωνα, που ενστικτωδώς έτρεξα στο φαρμακείο, που ξέπλυνα αμέσως το πρόσωπό μου».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ