Τραγωδία το πρωί της Δευτέρας 22/6 στην Ημαθία, άνδρας εντοπίστηκε νεκρός σε αρδευτικό κανάλι.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής η σορός του άνδρα εντοπίστηκε σε ΙΧ που είχε πέσει σε αρδευτικό κανάλι στην περιοχή Νησέλλι.
Η σορός του άνδρα, παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ για την ανάσυρση από το ΙΧ επιχείρησαν 6 πυροσβέστες με 3 οχήματα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος 24χρονος κατευθυνόταν από Τρίκαλα Ημαθίας προς Αλεξάνδρεια μέσω της επαρχιακής οδού, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, το ΙΧ που οδηγούσε έπεσε σε αρδευτικό κανάλι.
Το όχημα εντόπισε διερχόμενος πολίτης τα ξημερώματα της Δευτέρας και ενημέρωσε την αστυνομία.
Στο σημείο έσπευσε και η Πυροσβεστική, που ανέσυρε τη σορό του 24χρονου, ενώ στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Σύμφωνα με το voria.gr, στο οδόστρωμα υπήρχαν ίχνη πλαγιολίσθησης.
- Oλες οι ειδήσεις
- Χτύπησε την Σταυρούλα με μπουκάλι, μαχαίρι, κούτσουρο στο κεφάλι -Σοκ με το θέατρο επί 22 ημέρες και την κυνικότητα του Σκοπιανού, η απολογία του
- Ενθαρρυντική πρόοδος στις συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν στην Ελβετία -Οδικός χάρτης 60 ημερών για τελική συμφωνία
- Κορυφαίοι υπουργοί στη μάχη των εκλογών, ξεκινούν περιοδείες με στόχευση -Σε ποιες περιοχές και τι θέλει να πετύχει ο Κ. Μητσοτάκης