Σοκ στην Ηλιούπολη -Δύο 17χρονες ανέβηκαν στον 6ο όροφο πολυκατοικίας και έπεσαν στο κενό πιασμένες χέρι-χέρι, νεκρή η μία - iefimerida.gr

Σοκ στην Ηλιούπολη -Δύο 17χρονες ανέβηκαν στον 6ο όροφο πολυκατοικίας και έπεσαν στο κενό πιασμένες χέρι-χέρι, νεκρή η μία

Σημείο τραγωδίας στην Ηλιούπολη
Φωτογραφία: iefimerida.gr

Σοκ στην Ηλιούπολη, όπου δύο ανήλικα κορίτσια 17 ετών ανέβηκαν στον 6ο όροφο πολυκατοικίας και έπεσαν στο κενό.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου και προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση των Αρχών.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το συμβάν.

Η μία κοπέλα έχει χάσει τη ζωή της, ενώ η δεύτερη έχει μεταφερθεί στο Ασκληπιείο Βούλας σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες τα δύο κορίτσια έπεσαν στο κενό πιασμένα χέρι-χέρι.

Σοκαριστικό περιστατικό

Πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ αναφέρουν ότι τα δύο κορίτσια ανέβηκαν ουσιαστικά στην ταράτσα της πολυκατοικίας, σε διαμέρισμα της οποίας διαμένει η μία εκ των δύο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, φέρονται να κλείδωσαν την πόρτα της ταράτσας και στη συνέχεια, κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, βρέθηκαν στο κενό.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για υπόθεση αυτοχειρίας, ωστόσο θα εξεταστεί από τις Αρχές το τι ακριβώς συνέβη, καθώς και οι συνθήκες γύρω από αυτή την αδιανόητη τραγωδία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ