Στον 62χρονο Βασίλη Γιαννόπουλο, για τον οποίο είχε εκδοθεί mising alert, ανήκει η σορός που εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής από κυνηγό σε δασική περιοχή ανάμεσα στο Γρύλλο και την Κρέστενα Ηλείας.
Ο 62χρονος είχε εξαφανιστεί το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου (6/12) από το κτήμα του, ενώ βρισκόταν εκεί με συγγενικά του πρόσωπα. Οι αναζητήσεις τους ήταν άκαρπες κι έτσι απευθύνθηκαν στις Αρχές.
Μάλιστα είχε εκδοθεί και missing alert για να συνδράμουν οι πολίτες στην αναζήτησή του. Οι έρευνες των Αρχών όλη την εβδομάδα απέβησαν άκαρπες παρότι υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση από την Αστυνομία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία και με χρήση drone.
Όπως αναφέρει το ilialive, το σημείο που εντοπίστηκε είναι δύσβατο και εκτός κάποιου μονοπατιού. Ο άνδρας που τον εντόπισε το πρωί της Κυριακής ενώ είχε βγει για κυνήγι στο δάσος, κάλεσε άμεσα τις Αρχές. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις η σορός του 62χρονου, δεν φέρει κάποια εμφανή σημάδια τραυμάτων και για την ώρα έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια. Ωστόσο θα διενεργηθεί νεκροψία - νεκροτομή για να διακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του 62χρονου.