Βαρύ πένθος στο τελευταίο αντίο στον 13χρονο Κωνσταντίνο που σκοτώθηκε με πατίνι -Αποχαιρετισμός με λευκά μπαλόνια - iefimerida.gr

Βαρύ πένθος στο τελευταίο αντίο στον 13χρονο Κωνσταντίνο που σκοτώθηκε με πατίνι -Αποχαιρετισμός με λευκά μπαλόνια

Μακρίσια: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» στον 13χρονο Κωνσταντίνο
Μακρίσια: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» στον 13χρονο Κωνσταντίνο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης τελείται σήμερα στα Μακρίσια Ηλείας η κηδεία του 13χρονου Κωνσταντίνου, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο τροχαίο με το πατίνι.

Η εξόδιος ακολουθία πραγματοποιείται στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, όπου συγγενείς, φίλοι, συμμαθητές και κάτοικοι της περιοχής έχουν συγκεντρωθεί για να πουν το τελευταίο «αντίο» στο άτυχο παιδί.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η παρουσία φίλων και συμμαθητών του, που έφτασαν στην εκκλησία κρατώντας λευκά μπαλόνια.

Ηλεία: Το τραγικό τροχαίο και η θλιβερή κατάληξη

Το δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 29 Απριλίου, όταν το πατίνι που οδηγούσε ο 13χρονος συγκρούστηκε μετωπικά με αγροτικό όχημα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται.

Μακρίσια: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» στον 13χρονο Κωνσταντίνο
Μακρίσια: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» στον 13χρονο Κωνσταντίνο
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Κωνσταντίνος μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Κρεστένων, όμως παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί στη ζωή, καθώς είχε υποστεί πολύ σοβαρά τραύματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ηλεία πατίνι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ