Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ήλιδας, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 17χρονου για το αδίκημα της εκδικητικής πορνογραφίας.
Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία γονέα ανήλικης μαθήτριας, ο κατηγορούμενος το καλοκαίρι του 2025, διαμοίρασε ψηφιακό υλικό που απεικονίζει την ανήλικη και αφορά τη γενετήσια ζωή της.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος κατηγορούμενου θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας / Παράλληλη Έδρα Αμαλιάδας, ενώ για το περιστατικό είχε ήδη πληροφορηθεί και η Διεύθυνση του εκπαιδευτικού συγκροτήματος στο οποίο φοιτά η ανήλικη.
- Όλες οι ειδήσεις
- Ντόμινο εξελίξεων στην υπόθεση Παναγόπουλου: Παραιτήθηκε η Αννα Στρατινάκη, καρατομήθηκε δημοσιογράφος της ΕΡΤ
- Με τι ποινή κινδυνεύει ο σμήναρχος-κατάσκοπος -Έστελνε κρίσιμα απόρρητα στοιχεία στην Κίνα, θα απολογηθεί την Τρίτη
- Φυλάκιση τριών ετών στον πρώην διευθυντή καρδιολογικής κλινικής του Ιπποκρατείου που ζητούσε «φακελάκια»
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο