Άγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε το βράδυ της Κυριακής στην Ηγουμενίτσα.
Μία νεαρή κοπέλα, ελληνικής καταγωγής, βρέθηκε σφαγμένη μέσα σε κιόσκι στον ποδηλατόδρομο της πόλης, σημαίνοντας συναγερμό στις αστυνομικές αρχές.
Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, η νεαρή κοπέλα (τα στοιχεία της οποίας ακόμη δεν έχουν ταυτοποιηθεί) φέρει τουλάχιστον δύο βαθιά τραύματα στην καρωτίδα και το πόδι.
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας αναζητούν ήδη υλικό από κάμερες ασφαλείας της ευρύτερης περιοχής.
Την ίδια στιγμή, ένας άνδρας 27 ετών, επίσης ελληνικής καταγωγής, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ηγουμενίτσας με ελαφρά τραύματα, ο οποίος πιθανολογείται πως σχετίζεται με τη στυγερή δολοφονία της νεαρής κοπέλας.
Το σημείο όπου εντοπίστηκε η άτυχη κοπέλα, ηλικίας περίπου 25 ετών, είχε πλημμυρίσει με αίμα, ενώ οι αστυνομικοί έπειτα από έρευνες, εντόπισαν έναν άνδρα με ελαφρά τραύματα που κρυβόταν σε καλαμιές σε μικρή απόσταση από το σημείο.
Ο άνδρας μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει αποκαλύψει το παραμικρό στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, οι οποίοι προσπαθούν να φτάσουν στην άκρη του νήματος.
Αναζητούνται αυτόπτες μάρτυρες αλλά και κάμερες στην ευρύτερη περιοχή ώστε να ξεκαθαριστεί η ταυτότητα του δράστη, ενώ σε δεύτερο χρόνο θα διερευνηθούν τα αίτια της στυγερής δολοφονίας. Η σορός της άτυχης κοπέλας θα μεταφερθεί για ιατροδικαστική εξέταση, ενώ επιπλέον αναζητείται το όπλο του εγκλήματος.