Βαρύτατες κακώσεις εντόπισαν στη σορό του γνωστού ποινικολόγου Σταύρου Γεωργίου οι δύο ιατροδικαστές που πραγματοποίησαν, νωρίτερα σήμερα, τη νεκροτομή προκειμένου να καταλήξουν στα αίτια θανάτου του.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες του iefimerida.gr, οι ιατροδικαστές Νίκος Καλόγριας και Συμεών Μεσογίτης κατέγραψαν «βαριές κακώσεις κεφαλής και θώρακα από θλων και τέμνον όργανο». Με απλά λόγια, ο γνωστός ποινικολόγος έχει δολοφονηθεί με βίαιο τρόπο, με απανωτά χτυπήματα όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση, με τους αστυνομικούς πλέον να έχουν συγκεκριμένες κατευθύνσεις ως προς την αναζήτηση των δραστών της επίθεσης.
Σε βίντεο και σε αποτυπώματα ψάχνουν τους δράστες της δολοφονίας του ποινικολόγου Σταύρου Γεωργίου
Το εγκληματολογικό της Αστυνομίας έχει συγκεντρώσει ήδη υλικό, δηλαδή αποτυπώματα και DNA, σε μια προσπάθεια να ταυτοποιήσει τους δράστες όταν αυτοί εντοπιστούν. Παράλληλα, έχει συγκεντρωθεί ένας μεγάλος όγκος υλικού από κάμερες ασφαλείας της ευρύτερης περιοχής του κέντρου της Αθήνας όπου βρίσκεται το γραφείο του ποινικολόγου.
Το υλικό αυτό θα αναλυθεί και οι αστυνομικοί εκτιμούν πως αργά ή γρήγορα τα πρόσωπα των δραστών, ή του δράστη, θα αποκαλυφθούν.