Στο φως της δημοσιότητας ήρθε ανατριχιαστικό βίντεο από την απόπειρα δολοφονίας του 38χρονου στον Άγιο Στέφανο.
Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή που ο δράστης τον πυροβολεί εξ επαφής και προσπαθεί -ανεπιτυχώς- να τον αποτελειώσει.
Η εικόνα και η έκκληση του θύματος να μην τον πυροβολήσει συγκλονίζουν.
Δράστης και θύμα έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο λίγο μετά τις 6:20 το πρωί στην αυλή του σπιτιού του. Ο δράστης πυροβολεί τον 38χρονο, ο οποίος αιφνιδιάζεται.
«Τι κάνεις;» ακούγεται να του φωνάζει έντρομος, ενώ ο δράστης συνεχίζει να πυροβολεί. Το θύμα στον πανικό του πέφτει μέσα σε θάμνους, οι οποίοι έμελλε να του σώσουν τη ζωή. Ο ένοπλος προσπαθεί ανάμεσα στα κλαδιά να τον εντοπίσει για να τον αποτελειώσει.
«Γιατί με πυροβολείς;», ακούγεται να λέει σε άλλο σημείο του βίντεο.
Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:
Ο δράστης πυροβόλησε έξι φορές, τραυματίζοντάς τον σοβαρά.
Οι μέχρι τώρα πληροφορίες κάνουν λόγο για πρώην και νυν σύντροφο μίας γυναίκας από τη Ρουμανία, με τον πρώην να έχει αποκτήσει μαζί της ένα παιδί.
Εκείνη προχώρησε τη ζωή της με έναν άνδρα, ο οποίος ωστόσο είχε ενοχλήσει αρκετές φορές κατά το παρελθόν τον 38χρονο. Μάλιστα, σε ένα περιστατικό φέρεται να είχε επιχειρήσει να τον χτυπήσει με το αυτοκίνητο.
Η ΕΛΑΣ εξακολουθεί να αναζητεί τον δράστη και τη σύντροφό του.