Η μητέρα της 28χρονης από το Ηράκλειο έκανε λόγο για «θέατρο» του γαμπρού της, ο οποίος την παρέσυρε με το ΙΧ μετά από επεισόδιο, τραυματίζοντάς την σοβαρά.
Η μητέρα της 28χρονης γυναίκας, η οποία φέρεται να τραυματίστηκε σοβαρά σε επεισόδιο με τον 30χρονο σύζυγό της, μίλησε στην εκπομπή «Live News» για όσα γνωρίζει σχετικά με την υπόθεση αλλά και για την κατάσταση της κόρης της, που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.
Τα πρώτα λόγια της 28χρονης στο νοσοκομείο
Σύμφωνα με τη μητέρα της, όταν η 28χρονη βρισκόταν στο νοσοκομείο το πρωί της Κυριακής, η πρώτη λέξη που είπε ήταν «μαλώσαμε (με τον σύζυγο)».
Στη συνέχεια, όπως αναφέρεται, σε ερώτηση που της έγινε από τη μητέρα της, παρουσία αστυνομικού, για το ποιος τη χτύπησε, απάντησε «ένα αυτοκίνητο», ενώ δεν θυμόταν ποιο όχημα εμπλέκεται στο περιστατικό.
Υπενθυμίζεται ότι η 28χρονη γυναίκα από τα χτυπήματα πάσχει από περιτραυματική αμνησία.
Οι αναφορές της μητέρας για την επικοινωνία
Σε ερώτηση για το πώς πληροφορήθηκε η ίδια το συμβάν, η μητέρα ανέφερε: «Με πήρε τηλέφωνο (ο 30χρονος) και μου είπε "χτύπησε η Γωγώ". Έπαιζε θέατρο, έκανε ότι έκλαιγε, αλλά έπαιζε θέατρο, τον ξέρω πολύ καλά».
Σε ερώτηση αν έχει υπάρξει περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας ξανά στο παρελθόν, η μητέρα μετά από μια μεγάλη παύση απάντησε: «Ό,τι ήταν να καταθέσω, το έχω καταθέσει...».
Σύμφωνα με τη μητέρα, η κόρη της πονάει πολύ και διαρκώς ζητά να δει τα παιδιά της. Η ίδια δηλώνει ότι προτεραιότητα είναι να γίνει καλά η κόρη της: «Το μυαλό μου είναι κολλημένο: να γίνει καλά το παιδί μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.