Έναν χρόνο μετά το viral στιγμιότυπο: Η Δόμνα Μιχαηλίδου ξανά στα backstage της ΔΕΘ και με... ταλκ στα παπούτσια - iefimerida.gr

Έναν χρόνο μετά το viral στιγμιότυπο: Η Δόμνα Μιχαηλίδου ξανά στα backstage της ΔΕΘ και με... ταλκ στα παπούτσια

Η Δόμνα Μιχαηλίδου βάζει ταλκ στα παπούτσια της
Η Δόμνα Μιχαηλίδου βάζει ταλκ στα παπούτσια της
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έναν χρόνο μετά το viral στιγμιότυπο με το ταλκ στα παρασκήνια της ΔΕΘ, η Δόμνα Μιχαηλίδου επιστρέφει με ένα νέο backstage βίντεο, αυτή τη φορά με ακόμη περισσότερη χιουμοριστική διάθεση.

Η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας είχε κλέψει τις εντυπώσεις πέρυσι, όταν μοιράστηκε στιγμές από την προετοιμασία της στα παρασκήνια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Το βίντεο είχε γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με το στιγμιότυπο με το ταλκ να ξεχωρίζει και να συζητείται ιδιαίτερα.

Έναν χρόνο αργότερα, η Δόμνα Μιχαηλίδου επιστρέφει στα backstage της ΔΕΘ και θυμάται με χιούμορ το περσινό viral στιγμιότυπο, παρουσιάζοντας ένα νέο βίντεο από την προετοιμασία της με το ταλκ να μην απουσιάζει.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΟΜΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ταλκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ