Χιονοδρομικό Παρνασσού: Προκήρυξη διαγωνισμών για εκμίσθωση χώρων εστίασης -Η διαδικασία υποβολής, η διάρκεια | ΕΛΛΑΔΑ | iefimerida.gr

Χιονοδρομικό Παρνασσού: Προκήρυξη διαγωνισμών για εκμίσθωση χώρων εστίασης -Η διαδικασία υποβολής, η διάρκεια

Χιονοδρομικό Παρνασσού απο ψηλα
Χιονοδρομικό Παρνασσού, φωτογραφία EUROKINISSI // ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διαγωνισμούς για την εκμίσθωση χώρων λειτουργίας επιχειρήσεων εστίασης στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού προκήρυξε η ΕΤΑΔ Ε.Ε.

Την προκήρυξη δύο ανοιχτών διαγωνισμών, με δικαίωμα αντιπροσφορών, μέσω του ισότοπού www.e-publicrealestate.gr, που αφορούν στην εκμίσθωση χώρων για τη λειτουργία Επιχειρήσεων Μαζικής Εστίασης και Αναψυχής, εντός των εγκαταστάσεων του Χιονοδρομικού Κέντρου, ανακοίνωσε η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε., ιδιοκτήτρια και διαχειρίστρια εταιρεία του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι αφορά ο διαγωνισμός για το χιονοδρομικό Παρνασσού

Συγκεκριμένα, ο πρώτος διαγωνισμός αφορά στα κτίρια στη θέση «Κελάρια 1750» και «Κελάρια 1950» και ο δεύτερος στη θέση «Φτερόλακα 1850» καθώς και στην θέση του αναβατήρα "Βάκχου 2250». Η διάρκεια κάθε μίσθωσης θα είναι για τέσσερις (4) χιονοδρομικές περιόδους με δυνατότητα παράτασης για επιπλέον τέσσερις (4). Οι Διαγωνισμοί θα διεξαχθούν σύμφωνα με τον Κανονισμό Εκμισθώσεων, Μισθώσεων, Παραχωρήσεων, Εκποιήσεων, Ανταλλαγών, Αγορών και Αντιπαροχών της ΕΤΑΔ Α.Ε. Οι ενδιαφερόμενοι, προκειμένου να λάβουν σχετική πληροφόρηση για τη διαγωνιστική διαδικασία και να προμηθευτούν τους Γενικούς και Ειδικούς όρους των Διαγωνισμών, καλούνται να επισκεφθούν την ηλεκτρονική πλατφόρμα ΕΔΩ.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό, είναι η εγγραφή του ενδιαφερόμενου στην ηλεκτρονική πλατφόρμα. Προθεσμία και τόπος υποβολής των Φακέλων Δικαιολογητικών των διαγωνισμών, ορίζεται η Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020, 12:00 ώρα Ελλάδος, στα γραφεία της ΕΤΑΔ Α.Ε., Βουλής 7 Σύνταγμα, Αθήνα (2ος όροφος - Πρωτόκολλο).

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ