Συνελήφθη 37χρονος στα Χανιά -Δεν τηρούσε τους κανόνες ευζωίας για 8 σκύλους - iefimerida.gr

Συνελήφθη 37χρονος στα Χανιά -Δεν τηρούσε τους κανόνες ευζωίας για 8 σκύλους

Σκύλος σε κλουβί
Σκύλος σε κλουβί / Φωτογραφία αρχείου INTIME: ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνελήφθη στα Χανιά ένας 37χρονος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ευζωίας ζώων συντροφιάς, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία και σε βάρος ακόμη ενός 71χρονου.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 15 Απριλίου, από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Πλατανιά, στο πλαίσιο ελέγχων για την τήρηση της νομοθεσίας που αφορά στην προστασία των ζώων.

Δεν τηρούνταν οι κανόνες ευζωίας για 8 σκυλιά

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποιήθηκε σε ποιμνιοστάσιο, σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά στα Χανιά, εντοπίστηκαν οκτώ σκύλοι, για τους οποίους δεν τηρούνταν οι προβλεπόμενοι κανόνες ευζωίας.

Σε βάρος των εμπλεκομένων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της σχετικής νομοθεσίας, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Πλατανιά.

ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χανιά ζώα Κρήτη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ