Διασωληνομένος στη ΜΕΘ νοσηλεύεται ένας 25χρονος από τη Σλοβενία ο οποίος ενώ βρισκόταν με έναν συνομήλικο φίλο του στα τείχη της Δυτικής Τάφρου στα Χανιά, έπεσε στο κενό, τα ξημερώματα της Παρασκευής.
Σύμφωνα με το zarpanews.gr ο άλλος 25χρονος από τη Σλοβενία φέρει κατάγματα στα πλευρά ενώ υπεβλήθη σε χειρουργείο από τον Διευθυντή της Ουρολογικής Κλινικής Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.
Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας του πρώτου, εξετάζεται το ενδεχόμενο διακομιδής του στο ΠΑΓΝΗ.
Το χρονικό της υπόθεσης
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ίδιο μέσο το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 4:30 τα ξημερώματα και έγινε αντιληπτό από κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι κάλεσαν το ΕΚΑΒ.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι δυο άνδρες εντοπίστηκαν σοβαρά τραυματισμένοι και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.