Σοκ στα Χανιά, με τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη ασθενοφόρο, το οποίο συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο και ανετράπη.
Το τροχαίο σημειώθηκε σήμερα στις 7 το πρωί στην κεντρική οδική αρτηρία της Λεωφόρου Μουρνιών στα Χανιά, με αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό δύο διασωστών, τον σοβαρό τραυματισμό του ενός διασώστη και τον ελαφρύ τραυματισμό της οδηγού του ΙΧ αυτοκινήτου.
Το ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε ασθενή στο νοσοκομείο Χανίων καθώς είχε υποστεί ανακοπή στην οικία του, ανετράπη, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο ένας εκ των διασωστών φέρει κατάγματα στο θώρακα, ενώ η οδηγός του ασθενοφόρου και η οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου η οποία εργάζεται ως νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο Χανίων και μόλις είχε σχολάσει από την βάρδια της, είναι καλά στην υγεία τους.
Ο ασθενής που μετέφερε το ασθενοφόρο κατέληξε από την ανακοπή που είχε υποστεί, σύμφωνα με το ΕΚΑΒ.
Διοικητής Νοσοκομείου Χανίων
Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο Cretalive ο διοικητής του Νοσοκομείου Χανίων, Γιώργος Μπέας, ο ασθενής που επέβαινε στο ασθενοφόρο κατέληξε από ανακοπή. Οι ακριβείς συνθήκες του θανάτου του αναμένεται να αποσαφηνιστούν από την προβλεπόμενη διαδικασία.
Η τροχαία Χανίων έχει αναλάβει την προανάκριση και εξετάζει όλα τα δεδομένα, προκειμένου να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο.