Χανιά: Στον ανακριτή ο 63χρονος γιατρός κατασκήνωσης που κατηγορείται για ασέλγεια σε παιδιά - iefimerida.gr

Χανιά: Στον ανακριτή ο 63χρονος γιατρός κατασκήνωσης που κατηγορείται για ασέλγεια σε παιδιά

Στον ανακριτή ο γιατρός κατασκήνωσης που κατηγορείται για ασέλγεια
Στον ανακριτή ο γιατρός κατασκήνωσης στα Χανιά που κατηγορείται για ασέλγεια σε παιδιά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το κατώφλι της εισαγγελίας Χανίων πέρασε το μεσημέρι της Τετάρτης ο 63χρονος γιατρός κατασκήνωσης, που κατηγορείται για ασέλγεια σε παιδιά.

Ο 63χρονος απολογείται ενώπιον ανακριτή για την κατηγορίας κακουργηματικού χαρακτήρα που τον βαραίνει, με τον συνήγορό του να δηλώνει ότι δεν τον εκπροσωπεί πλέον.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι δύο καταγγελίες σε βάρος του 63χρονου -Τι υποστηρίζει ο κατηγορούμενος γιατρός

Υπενθυμίζεται ότι στον γιατρό βαραίνουν δύο καταγγελίες. Η πρώτη έγινε από μία 14χρονη και αφορά προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, κατηγορία πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Ωστόσο, η δεύτερη καταγγελία σχετίζεται με 11χρονο, με τον Εισαγγελέα να του ασκεί δίωξη για ασέλγεια σε βαθμό κακουργήματος.

Έπειτα από τις παραπάνω εξελίξεις, κατόπιν εισαγγελικής διατάξεως, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του γιατρού, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις ή αν υπάρχουν πληροφορίες που θα βοηθήσουν στην υπόθεση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο 63χρονος υποστηρίζει ότι κατά τη διάρκεια όλων των εξετάσεων που γίνονται στο πλαίσιο ιατρικών πράξεων στην κατασκήνωση, παρίστανται πάντα και άλλα μέλη του προσωπικού της κατασκήνωσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ανακριτής κατασκήνωση γιατρός Χανιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ