Χαλκιδική: Συνεχίζεται η απομάκρυνση ομπρελών και εξοπλισμού στο Δήμο Κασσάνδρας [εικόνες] - iefimerida.gr

Χαλκιδική: Συνεχίζεται η απομάκρυνση ομπρελών και εξοπλισμού στο Δήμο Κασσάνδρας [εικόνες]

Παραλία
Φωτογραφία: Δήμος Κασσάνδρας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα επιχείρηση απομάκρυνσης μόνιμα τοποθετημένων ομπρελών και λοιπού εξοπλισμού από τις παραλίες έγινε στο Ποσείδι και στην παραλία Αιγοπελαγίτικα από τις υπηρεσίες του Δήμου Κασσάνδρας Χαλκιδικής.

Στόχος της επιχείρησης είναι η προστασία του αιγιαλού και η εξασφάλιση της ελεύθερης πρόσβασης στις παραλίες για όλους.

Η ανακοίνωση του δήμου

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του δήμου, στη συγκεκριμένη περιοχή διαπιστώθηκε σημαντική μείωση του φαινομένου, με ελάχιστες παραβάσεις, γεγονός που αποδίδεται τόσο στις άμεσες επεμβάσεις του δήμου όσο και στην ενημέρωση των πολιτών μέσα από τα δελτία τύπου και τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Οι παρεμβάσεις θα συνεχιστούν και σε άλλες παραλιακές ζώνες του Δήμου, με στόχο τη διασφάλιση της νομιμότητας, την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και το δικαίωμα όλων στην ελεύθερη χρήση των κοινόχρηστων χώρων. Ο Δήμος Κασσάνδρας θα συνεχίσει τις παρεμβάσεις χωρίς καμία προειδοποίηση» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χαλκιδική αιγιαλός ομπρέλες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ