Χαλκιδική: Άνδρας μαχαίρωσε 25χρονη στην Κασσάνδρα -Εικάζεται πως είναι ο 27χρονος δραπέτης - iefimerida.gr

Χαλκιδική: Άνδρας μαχαίρωσε 25χρονη στην Κασσάνδρα -Εικάζεται πως είναι ο 27χρονος δραπέτης

Παιδί κρατάει μαχαίρι
Νεαρός κρατάει μαχαίρι / Φωτογραφία αρχείου: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αιματηρό περιστατικό με θύμα μια 25χρονη γυναίκα σημειώθηκε σε ενοικιαζόμενη κατοικία στην περιοχή Κύψα, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, γύρω στις πεντέμισι, ένας άνδρας μπήκε στην κατοικία όπου βρισκόταν η 25χρονη, την μαχαίρωσε και της έκλεψε 2.000 ευρώ. Στο σημείο, που βρίσκεται σε δασική περιοχή, έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις αναζητώντας τα ίχνη του.

Σύμφωνα με το thesspost, υπάρχουν ενδείξεις ότι το περιστατικό συνδέεται με τη δραπέτευση 27χρονου από τις φυλακές Κασσάνδρας.

Η 25χρονη παρελήφθη από το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χαλκιδική Κασσάνδρα μαχαίρωσε 25χρονη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ