Χαλκίδα: Νεαροί ξυλοκόπησαν άγρια ηλικιωμένο -Τον παράτησαν αιμόφυρτο, παραμένουν ασύλληπτοι - iefimerida.gr

Χαλκίδα: Νεαροί ξυλοκόπησαν άγρια ηλικιωμένο -Τον παράτησαν αιμόφυρτο, παραμένουν ασύλληπτοι

Περιπολικό
Περιπολικό / Nikos Libertas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άγρια επίθεση δέχθηκε το βράδυ της Κυριακής ηλικιωμένος από ομάδα νεαρών στη Χαλκίδα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, που παραμένουν ασύλληπτοι.

Άγρια επίθεση έξω από τα ΕΠΑΛ Χαλκίδας

Το αποτρόπαιο περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Καραγιάννη, έξω από τα ΕΠΑΛ Χαλκίδας, όταν ο 70χρονος περπατούσε μεθυσμένος. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, οι τέσσερις δράστες είδαν τον άνδρα, κατέβηκαν από το όχημά τους και ξεκίνησαν την άγρια επίθεση.

Αφού τον χτύπησαν με μπουνιές και κλωτσιές, τον παράτησαν αιμόφυρτο στον δρόμο. Ο 70χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας από τον γιο του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χαλκίδα ξυλοδαρμός ηλικιωμένος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ