Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Καθαρές οι εξετάσεις των παιδιών -Σήμερα η απολογία του 41χρονου, τι θα υποστηρίξει - iefimerida.gr

Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Καθαρές οι εξετάσεις των παιδιών -Σήμερα η απολογία του 41χρονου, τι θα υποστηρίξει

Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα
Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της γυναικοκτονίας στην Καλαμάτα, αναφορικά με τα παιδιά του ζευγαριού.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι εξετάσεις που έγιναν στα δύο παιδιά ηλικίας 6 και 10 ετών είναι καθαρές, κάτι που απομακρύνει το σενάριο να τους χορηγήθηκε κάποια ηρεμιστική ή άλλη ουσία, ώστε να μην ξυπνήσουν και αντιληφθούν τη δολοφονία της μητέρας τους στο διπλανό δωμάτιο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Απολογείται ο 41χρονος καθ' ομολογίαν δολοφόνος -Επιμένει ότι βρισκόταν σε άμυνα

Στα δικαστήρια Καλαμάτας θα μεταβεί ο 41χρονος, που ομολόγησε ότι σκότωσε την 39χρονη Βασιλική, προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα.

Η υπεράσπισή του επιμένει ότι ο κατηγορούμενος δέχθηκε αρχικά επίθεση από τη σύζυγό του και ότι, αφού της αφαίρεσε το μαχαίρι, της προκάλεσε τα θανατηφόρα τραύματα.

Παρ’ όλα αυτά, τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης φαίνεται να έρχονται σε αντίθεση με αυτόν τον ισχυρισμό, καθώς δείχνουν ότι η 39χρονη έφερε πολλαπλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του 41χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ενδοοικογενειακή βία και παραβίαση της νομοθεσίας περί όπλων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είχε βάλει GPS και «κοριό» στη Βασιλική για να την παρακολουθεί

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος φέρεται να παρακολουθούσε συστηματικά κάθε κίνηση της 39χρονης.

Ειδικότερα, στο όχημά της εντοπίστηκε συσκευή GPS που επέτρεπε τον εντοπισμό των μετακινήσεών της, ενώ μέσα στο σπίτι βρέθηκε συσκευή παρακολούθησης.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο σύζυγός της είχε τη δυνατότητα να ακούει τις συνομιλίες της.

Η 39χρονη είχε ζητήσει βοήθεια για να πάρει διαζύγιο

Η 39χρονη επιθυμούσε να απομακρυνθεί από τον σύζυγό της, ωστόσο δεν προχώρησε τελικά στον χωρισμό. Είχε απευθυνθεί σε δικηγόρο προκειμένου να ενημερωθεί για τη διαδικασία έκδοσης διαζυγίου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η δικηγόρος της αποκάλυψε ότι η γυναίκα βρισκόταν σε ιδιαίτερα επιβαρυμένη ψυχολογική κατάσταση.

«Ήρθε στο γραφείο μου για να τη συμβουλεύσω σχετικά με το διαζύγιο. Ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και μου έκανε εντύπωση ότι είχε μελανιές στα χέρια της», ανέφερε.

Αποκάλυψε επίσης ότι ο 41χρονος τη χτυπούσε και όταν ήταν έγκυος.

Η διέξοδος μέσω του χορού και της μουσικής -Οι ανησυχίες της 39χρονης για την ασφάλειά της

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε στην προσωπική της ζωή, η μουσική και ο χορός αποτελούσαν για τη Βασιλική μια σημαντική διέξοδο.

Μέσα από αυτές τις δραστηριότητες ένιωθε ελεύθερη και εξέφραζε τη χαρά και την αγάπη της για τη ζωή.

Βέβαια, η 39χρονη δεν φαίνεται να ήταν ήσυχη, καθώς φίλοι της κατέθεσαν ότι κατά καιρούς είχε εκφράσει φόβους για την ασφάλειά της.

Όπως ανέφεραν, τους είχε πει χαρακτηριστικά: «Αν κάποια στιγμή μου συμβεί κάτι, καλέστε την αστυνομία. Θα με έχει σκοτώσει ο άντρας μου».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Καλαμάτα ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ δολοφονία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ