Χανιά: Ναύτες από βρετανικό αεροπλανοφόρο κυκλοφορούσαν γυμνοί στο Ενετικό Λιμάνι [βίντεο] - iefimerida.gr

Χανιά: Ναύτες από βρετανικό αεροπλανοφόρο κυκλοφορούσαν γυμνοί στο Ενετικό Λιμάνι [βίντεο]

Γυμνοί ναύτες από το βρετανικό αεροπλανοφόρο στα Χανιά
Γυμνοί ναύτες από το βρετανικό αεροπλανοφόρο στα Χανιά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναστάτωση στους κατοίκους των Χανίων και αλγεινές εντυπώσεις προκάλεσαν Βρετανοί ναύτες του αεροπλανοφόρου Prince of Wales.

Τα 1.650 άτομα του πληρώματος σίγουρα βρήκαν χρόνο για να διασκεδάσουν και να το ρίξουν λίγο έξω… Κάποιοι ωστόσο, περισσότερο από όλους.

Οι εικόνες που φέρνει στη δημοσιότητα το zarpanews.gr προκαλούν αλγεινή εντύπωση καθώς οι στρατιωτικοί φαίνεται να είναι μεθυσμένοι και να κυκλοφορούν γυμνοί στο λιμάνι.

Μετά από έντονες παρατηρήσεις των παρευρισκομένων, ευτυχώς τα μάζεψαν κι έφυγαν.

Πάντως, όπως καταγγέλλουν στο zarpanews.gr οι επιχειρηματίες του Ενετικού Λιμανιού, συχνά πυκνά υπάρχουν παρατράγουδα με μεθυσμένους ναύτες από τα αεροπλανοφόρα που επισκέπτονται τα Χανιά, ευτυχώς όχι πολύ σοβαρά.

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χανιά ναύτες αεροπλανοφόρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ