Γιατί μας φωτογραφίζουν οι κάμερες στα διόδια -Οι παραβάσεις που στέλνονται στο σπίτι των οδηγών και τα πρόστιμα-«φωτιά» - iefimerida.gr

Γιατί μας φωτογραφίζουν οι κάμερες στα διόδια -Οι παραβάσεις που στέλνονται στο σπίτι των οδηγών και τα πρόστιμα-«φωτιά»

Κάμερες διόδια
Σε λειτουργία είναι το σύστημα με τις κάμερες στα διόδια της χώρας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το σύστημα εντοπίζει σε πραγματικό χρόνο οχήματα που έχουν δηλωθεί σε ακινησία αλλά κυκλοφορούν κανονικά, με τα «ραβασάκια» να αποστέλλονται ηλεκτρονικά, ενώ στο στόχαστρο μπαίνουν και τα ανασφάλιστα ή χωρίς ΚΤΕΟ.

Η εποχή που κάποιος μπορούσε να «ξεγλιστρήσει» από τις υποχρεώσεις του απλά αποφεύγοντας έναν έλεγχο στον δρόμο φαίνεται πως φτάνει στο τέλος της. Η Πολιτεία περνά πλέον σε ένα πλήρως ψηφιακό μοντέλο ελέγχου, όπου οι κάμερες και τα συστήματα διασταύρωσης δεδομένων λειτουργούν ως «αόρατος ελεγκτής» σε κάθε μετακίνηση.

Διαβάστε περισσότερα στο www.carandmotor.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ